Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОПЗ т.2з.1 Л.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
225.28 Кб
Скачать

Особливості ведення бухгалтерського обліку

При документальному оформленні прийому та видачі продовольства у первинних документах обов'язково вказуються ціна на продукцію та загальна її вартість, а також кількість тари, її ціна та загальна вартість.

Оформлення видач: продовольства здійснюється за чековою вимогою (ф. 6) до якої додається накладна. Ціни на продукцію та загальна її вартість указується у зазначеній накладній, яка у двох примірниках разом з талонам (чекової вимоги передається одержувач)' продовольства (перший примірник накладної передається фінансово-економічного органу частини для ведення бухгалтерського обліку).

Відпуск технічних засобів та майна продовольчої служби здійснюється на підставі нарядів органів управління. Наряди оформлюються за встановленою номенклатурою у кількісному та якісному вираженні з відображенням їх категорійності. У подальшому виконані наряди є підставою для здійснення бухгалтерського обліку у кількісному, якісному та вартісному вираженні.

Завершальна частина

Усі посадові особи, в обов'язки яких входить організація обліку або безпосереднє ведення його у підрозділах і частинах по продовольчій службі, повинні добре знати і виконувати вимоги Керівництва по обліку матеріальних засобів (частина 1) - наказ МО 1979 р. №260 і в межах своєї компетенції здійснювати систематичний контроль за їх виконанням підлеглим по службі.

Командири (начальники) усіх ступенів при перевірках підрозділів, військових частин і з’єднань повинні проводити необхідні заходи по наведенню і підтриманню певного порядку у обліку матеріальних засобів.

Викладач кафедри підготовки офіцерів запасу

Працівник ЗС України В.Л. Рихтюк

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]