Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРОГРАМА.docx
Скачиваний:
20
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
73.07 Кб
Скачать

2.6. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт.

Студент від викладача на додатковому занятті під час сесії отримує завдання контрольної роботи і необхідні консультації для її виконання, а також перелік літературних джерел черпання інформації. В міжсесійний період виконує роботу у вигляді письмових відповідей на питання контрольної роботи і звітується у встановлений навчальним планом термін. Робота оформляється у звичайному шкільному зошиті і здається викладачу. При необхідності, отримує додаткові консультації від викладача.

Викладач провівши всю необхідну інформаційну та консультативну роботу у встановлений термін приймає роботи від студентів і здійснює перевірку та оцінку контрольних робіт.

Контрольна робота № 1.

  1. Спортивні ігри як засіб фізичного виховання.

  2. Методика вдосконалення силових здібностей у спортивних іграх

Контрольна робота № 2. 1. Методика навчання та виховання у спортивних іграх. 2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці передач у баскетболі. 3. Методика вдосконалення швидкісних здібностей у спортивних іграх.

Контрольна робота № 3.

  1. Психологічна підготовка у спортивних іграх.

  2. Методика вдосконалення швидкісно-силових здібностей у спортивнихіграх.

Контрольна робота № 4.

1. Теоретична підготовка у спортивних іграх. 2. Методика вдосконалення швидкісно-силових здібностей стрибкового характеру у баскетболі.

Контрольна робота № 5. 1. Методика суддівської підготовки у спортивних іграх. 2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці кидків м'яча у корзину в баскетболі.

Контрольна робота № 6.

  1. Організація та проведення змагань з баскетболу.

  2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці ведення м'яча у баскетболі.

Контрольна робота 7. 1. Характеристика та зміст положення про змагання. 2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці виконання подвійного кроку у баскетболі.

Контрольна робота 8. 1. Особливості занять з дітьми у спортивних іграх. 2.Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці виконання пересування, стрибків, зупинок та поворотів у баскетболі.

Контрольна робота 9. 1. Характеристика вікових особливостей морфофункціонального розвитку дітей молодшого шкільного віку. 2.Характеристика та методика навчання елементам тактики гри у нападі в баскетболі.

Контрольна робота № 10. 1. Характеристика вікових особливостей морфофункціонального розвитку дітей середнього шкільного віку. 2.Методика вдосконалення спеціальної витривалості у спортсменів ігрових видів спорту.

Контрольна робота 11.

  1. Організація та проведення змагань з баскетболу.

  2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці гри у захисті в баскетболі.

Контрольна робота 12.

  1. Управління процесом тренування у спортивних іграх.

  2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці виконання фінтів у баскетболі.

Контрольна робота № 13. 1. Перспективне планування навчально-тренувального процесу в спортивних іграх. 2. Характеристика та методики навчання і вдосконалення в техніці заслонів у баскетболі.

Контрольна робота №14. 1. Характеристика кругової системи розиграшу у спортивних іграх. 2. Характеристика вікових особливостей морфофункціонального розвитку дітей старшого шкільного віку.