Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Palaguta_K_O_CHuchalova_L_P_Ekonom_informatika.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
3.16 Mб
Скачать

Задача №2

Відомість розрахунку сум сплати податків по підприємствах району

Назва

підприємства

Форма

власності

Розмір

прибут-

ку

Частка

інвалідів у колективі, %

Сума

подат-

ку

Розмір

спонсор-

ської

допомоги

Загальна

сума

податку

1.

*

*

*

-//-

*

*

*

10.

*

*

*

Разом:

*

*

*

*

Варіант №6

Обчислити податок, що стягується з підприємства, в залежності від його форми власності, розмірів доходів, складу працюючих, спонсорської діяльності. Податок для державних підприємств складає 15% від прибутку, для малих приватних підприємств і всіх підприємств із високою часткою інвалідів серед працюючих (більше 35%) – 10% від прибутку, для товариств з обмеженою відповідальністю – 20% від прибутку. Із суми податку вираховується сума, яку витрачено на спонсорську діяльність, однак зменшення не може перевищувати 30% суми податку.

Варіант №7

Обчислити податок, що стягується з підприємства, в залежності від його форми власності, розмірів доходів, складу працюючих, спонсорської діяльності. Податок для державних підприємств складає 12% від прибутку, для малих приватних підприємств і всіх підприємств із високою часткою інвалідів серед працюючих (більше 25%) – 8% від прибутку, для товариств з обмеженою відповідальністю – 18% від прибутку. Із суми податку вираховується сума, яку витрачено на спонсорську діяльність, однак зменшення не може складати більше 20% суми податку.

Варіант №8

Обчислити податок, що стягується з підприємства, в залежності від його форми власності, розмірів доходів, складу працюючих, спонсорської діяльності. Податок для державних підприємств складає 18% від прибутку, для малих приватних підприємств і всіх підприємств із високою часткою інвалідів серед працюючих (більше 30%) – 12% від прибутку, для товариств з обмеженою відповідальністю – 22% від прибутку. Із суми податку вираховується сума, яку витрачено на спонсорську діяльність, однак зменшення не може перевищувати 25% суми податку.

Варіант №9

Обчислити податок, що стягується з підприємства, в залежності від його форми власності, розмірів доходів, складу працюючих, спонсорської діяльності. Податок для державних підприємств складає 10% від прибутку, для малих приватних підприємств і всіх підприємств із високою часткою інвалідів серед працюючих (більше 45%) – 7% від прибутку, для товариств з обмеженою відповідальністю – 15% від прибутку. Із суми податку вираховується сума, яку витрачено на спонсорську діяльність, однак це зменшення не може перевищувати 30% суми податку.

Варіант №10

Обчислити податок, що стягується з підприємства, в залежності від його форми власності, розмірів доходів, складу працюючих, спонсорської діяльності. Податок для державних підприємств складає 11% від прибутку, для малих приватних підприємств і всіх підприємств із високою часткою інвалідів серед працюючих (більше 40%) – 8% від прибутку, для товариств з обмеженою відповідальністю – 14% від прибутку. Із суми податку вираховується сума, яку витрачено на спонсорську діяльність, однак це зменшення не може складати більше 30% суми податку.

Задача №3

Відомість розрахунків квартплати

Прізвище відповідального квартиронаймача

Розмір приміщення, м2

Кількість прописаних, люд.

Наявність телефону (+,-)

Пільгова категорія (+,-)

Сума

Разом:

Варіант №11

Обчислити суму щомісячної квартплати для сімей, що проживають у кооперативному будинку. Внесок на господарські потреби (двірник, ліфт, прибирання під’їзду) щомісячно складає 10 гривень на сім'ю, за телефон - 10 гривень, за опалення -0.6 гривень/ м2, за електроенергію - 30 гривень на 1 людину, що живе у квартирі, за воду – 7 гривень на 1 людину. Для пільгових категорій передбачена знижка на 20% від суми квартплати.

Варіант №12

Обчислити суму щомісячної квартплати для сімей, що проживають у кооперативному будинку. Внесок на господарські потреби (двірник, ліфт, під’їзд) щомісячно складає 12 гривень на сім'ю, за телефон - 10.5 гривень, за опалення -0.55 гривень / м2, за електроенергію - 20 гривень на 1 людину, що живе у квартирі, за воду – 6 гривень на 1 людину. Для пільгових категорій передбачена знижка на 30% від суми квартплати.

Варіант №13

Обчислити суму щомісячної квартплати для сімей, що проживають у кооперативному будинку. Внесок на господарські потреби (двірник, ліфт, під’їзд) щомісячно складає 13 гривень на сім'ю, за телефон - 9 гривень, за опалення - 0.65 гривень / м2, за електроенергію – 22 гривень на 1 людину, що живе у квартирі, за воду – 6.5 гривень на 1 людину. Для пільгових категорій передбачена знижка на 50% від суми квартплати.

Варіант №14

Обчислити суму щомісячної квартплати для сімей, що проживають у кооперативному будинку. Внесок на господарські потреби (двірник, ліфт, під’їзд) щомісячно складає 11 гривень на сім'ю, за телефон - 9.5 гривень, за опалення - 0.68 гривень / м2, за електроенергію - 28 гривень на 1 людину, що живе у квартирі, за воду – 5 гривень на 1 людину. Для пільгових категорій передбачена знижка на 25% від суми квартплати.

Варіант №15

Обчислити суму щомісячної квартплати для сімей, що проживають у кооперативному будинку. Внесок на господарські потреби (двірник, ліфт, під’їзд) щомісячно складає 12.5 гривень на сім'ю, за телефон - 10 гривень, за опалення - 0.5 гривень / м2, за електроенергію - 26 гривень на 1 людину, що живе у квартирі, за воду – 6 гривень на 1 людину. Для пільгових категорій передбачена знижка на 20% від суми квартплати.