Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Palaguta_K_O_CHuchalova_L_P_Ekonom_informatika.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
3.16 Mб
Скачать

Задача №1 Відомість розрахунку вартості замовлень

Замовник

То-

вар

Вид замовлення

(терміновий,

нетерміновий)

Кількість, шт.

Ці-

на

Су-

ма

Сума замовлення з урахуванням знижки

Оплата за терміно-

вість

До оплати

1.

*

*

*

*

-//-

*

*

*

*

8.

*

*

*

*

Разом:

*

*

*

*

Варіант №1

Обчислити знижки на оптові закупки для замовників у залежності від виду товару, розміру замовлення, терміну виконання замовлення. При замовленні столів комп'ютерних у кількості від 25 шт. та більше, ламп настільних у кількості від 30 шт. та більше надається знижка 7%; при замовленні крісел у кількості від 30 шт. та більше, стільців у кількості від 30 шт. та більше знижка 8%. Якщо замовлення є терміновим (виконання за 1 годину), то сплачується оплата за терміновість у розмірі 2% від суми замовлення.

Варіант №2

Обчислити знижки на оптові закупки для замовників у залежності від виду товару, розміру замовлення, терміну виконання замовлення. При замовленні болтів у кількості від 200 шт. та більше, гайок у кількості від 200 шт. та більше надається знижка 5%; при замовленні замків у кількості від 20 шт. та більше, ватерпасів у кількості від 30 шт. та більше надається знижка 8%. Якщо замовлення є терміновим (виконання за 2 години), то сплачується оплата за терміновість у розмірі 3% від суми замовлення.

Варіант №3

Обчислити знижки на оптові закупки для замовників у залежності від виду товару, розміру замовлення, терміну виконання замовлення. При замовленні книжок у кількості від 15 шт. та більше, зошитів у кількості від 90 шт. та більше надається знижка 6%; при замовленні блокнотів у кількості від 50 шт. та більше, бейджей у кількості від 100 шт. та більше надається знижка 10%. Якщо замовлення є терміновим (виконання за 3 години), то сплачується оплата за терміновість у розмірі 1% від суми замовлення.

Варіант №4

Обчислити знижки на оптові закупки для замовників у залежності від виду товару, розміру замовлення, терміну виконання замовлення. При замовленні рам дерев’яних в кількості от 20 шт. та більше, рам пластикових в кількості від 30 шт. та більше надається знижка 5%; при замовленні дверей дерев’яних в кількості від 30 шт. та більше, дверей пластикових в кількості від 40 шт. та більше надається знижка 9%. Якщо замовлення є терміновим (виконання за 1 годину), то сплачується оплата за терміновість у розмірі 3% від суми замовлення.

Варіант №5

Обчислити знижки на оптові закупки для замовників у залежності від виду товару, розміру замовлення, терміну виконання замовлення. При замовленні шуб з натурального хутра в кількості від 5 шт. та більше, шуб з штучного хутра в кількості від 20 шт. та більше надається знижка 10%; при замовленні пальто шкіряних в кількості от 20 шт. та більше, пальто із штучної шкіри в кількості від 40 шт. та більше надається знижка 15%. Якщо замовлення є терміновим (виконання за 2 години), то сплачується оплата за терміновість у розмірі 1% від суми замовлення.