Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Posibnik_na_MON_v_druk.doc
Скачиваний:
866
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
1.53 Mб
Скачать

Розпорядження № 137

23 травня 2007 р. м. Вільнянськ

про організацію в м. Вільнянськ Дня довкілля

Для поліпшення санітарного стану міста ПРОПОНУЮ:

1. Організувати у місті День довкілля.

2. Закріпити за підприємствами, установами, організаціями, зареєстрованими в м. Вільнянськ територію для проведення Дня довкілля.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації В.П.Спепанчука.

Голова Вільнянської

районної державної адміністрації _______ В.Г.Стефаненко

________________________________________________

Шевченківська районна державна адміністрація м. Запоріжжя

Розпорядження

18.09.05 №123 м. Запоріжжя

Про надання шефської

допомоги установам освіти

Для поліпшення виховної роботи та матеріальної бази в установах освіти ПРОПОНУЮ:

1. Закріпити підприємства, установи, організації зареєстровані у Шевченківському районі, за установами освіти згідно з додатком 1.

2. Вважати рішення виконавчого комітету Шевченківської районної ради народних депутатів від 21.11.04 № 453 „Про надання шефської допомоги установам освіти” таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови районної держадміністрації Ромащенко Ю.А. та завідувача відділу освіти Назаренко М.Г.

Голова Шевченківської

держадміністрації __________ В.А.Петренко

СКАРГА

Скарга – документ щодо особового складу, що в ньому особа або установа вказує на порушення її прав та інтересів з боку іншої особи чи установи і пропонує вжити належних заходів з метою усунення цього порушення. Скаргу оформляють у довільній формі – друкують чи пишуть від руки.

Реквізити:

  1. Адресат (назва установи або прізвище, ім'я, по бать­кові, посада особи, уповноваженої розглядати скарги і приймати відповідні рішення).

  1. Адресант (прізвище, ім'я, по батькові у родовому відмінку, посада, інші дані скаржника).

  1. Назва виду документа.

  2. Текст.

  3. Дата.

  4. Підпис.

  5. Засвідчення підпису (у разі потреби).

Зразок:

Голові міської ради м. Запоріжжя

Карташову Є.Г.

Проскури Валентини Михайлівни,

яка мешкає за адресою:

вул. Правди, 39, кв.15,

м. Запоріжжя, 69063

Скарга

Упродовж тривалого періоду, після відкриття у м. Запоріжжя «Алеї закоханих», у моїй квартирі неможливо спокійно вночі відпочивати, тому що молодь, котра відпочиває вечорами на алеї не дотримується правил поведінки в вечірній час. Я неодноразово зверталася з проханням навести порядок на алеї, але, крім обіцянок, нічого не зроблено. Прошу Вас вжити заходів щодо встановлення порядку після 23.00, згідно чинного законодавства, а також притягнути до суворої відповідальності винних у порушенні тиші в вечірній час.

06 грудня 2010 р. (підпис В.М. Проскури)

Службова записка

Службова записка – це документ, який використовується для вирішення внутрішніх питань підприємства, установи тощо. Службова записка може містити пропозицію, звернення до керівника, а також інформацію про проведення заходу, про хід виконання якогось завдання чи розпорядження керівництва, про будь-які порушення, виробничі досягнення тощо. Терміном службова записка об'єднують пояснювальну й доповідну за­писки, а також спектр різних за тематикою документів подібного типу, що постійно використовуються у вироб­ничому процесі. Реквізити службової записки типові (див. Пояснювальна записка).

Зразок:

Ректорові Запорізького національного університету проф. Тимченку С.М.

завідувача кафедри прикладної математики

Гребенюка Сергія Лукича

Службова записка

23 березня 2010 року студенти І курсу Степюк Іван Петрович, Коваль Інна Федорівна взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді з прикладної математики, де зайняли друге й третє місце відповідно. Прошу відзначити названих студентів грамотами на загальних зборах університету.

25 березня 2010 р. (підпис С.Л.Гребенюка)