Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРСОВАЯ ТО.doc
Скачиваний:
32
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
420.86 Кб
Скачать

Розділ ііі. Форма туру та схема маршруту

Пропонована форма туру – маршрутно-транспортна.

Схемою маршруту(круїзу) – комбінована/кільцева.

Кільцева схема маршруту – це маршрут подорожі, де початок і кінець знаходяться в одному і тому ж пункті розташування ( Барселона - Барселона).

Транспортні засоби використовуються авіа, морський та авто, тобто з країни прибуття – авіа, в країні початку круїзу між аеропортом та лайнером – авто та сам круїз на круїзному лайнері.

Інформація про лайнер:

Рік побудови: 2007;

Водотоннажність: 160 000 тонн;

Довжина - 339 метрів;

Ширина - 56 метрів;

Осадка - 8,5 метрів;

Швидкість - 21,6 вузла;

Кількість пасажирських палуб - 15;

Число пасажирів - 3634 чоловік при двомісному розміщенні;

Екіпаж лайнера - 1365;

- П'ятнадцять палуб, що пропонують різні можливості для активного відпочинку, розваг і проживання на будь-який смак. Одні з найбільш передових лайнерів у світі.

- Палуба водних розваг: FlowRider - перший у світі серф-симулятор на борту лайнера, де можна підкорювати хвилі на дошці для серфінгу; приголомшливий дитячий аквапарк H2O Zone з водяними гарматами і інтерактивними фонтанами, бризкати і стріляють струменями води. Басейн для дорослих Solarium, головний басейн і панорамні джакузі.

- Герої улюблених мультфільмів студії Dreamworks на борту лайнера. Гості лайнера подорожують разом із зірками Голлівуду. Шрек, Фіона, Кунг-фу падной і персонажі мультфільму Мадагаскар складуть Вам компанію. Вам будуть представлені наступні можливості: Сніданок з героями мультфільмів; барвистий парад; фотосесія; мультфільми в 3D форматі; прем'єри нових мультфільмів студії Dreamworks; телеканал студії Dreamworks в каюті; дитячі програми з героями мультфільмів в Деск клубі Adventure Ocean.

 - Стіна для занять альпінізмом, льодовий каток, майданчик для міні-гольфу та доріжка для бігу під відкритим небом

- Повнорозмірна спортивний майданчик для баскетболу і волейболу

- Величезна різноманітність ресторанів, кафе і барів, де кожен знайде собі щось до смаку, наприклад: головний ресторан, кафе шведський-стіл Windjammer, Jade для шанувальників азіатської кухні ф'южн. Альтернативні ресторани і кафе в тому числі стейк-хаус Chops Grille, і ресторан Portofino для цінителів італійської кухні, кафе Johnny Rockets для тих, кому захочеться покуштувати класичний гамбургер в Атмосфері Америки 50-х років

 - Королівський променад протяжністю 136 метрів з магазинами, ресторанами і розважальними центрами

- Дитячий клуб Adventure Ocean, що пропонує широкий спектр розваг для дітей під постійним наглядом професійних інструкторів

- Величезний вибір барів і салонів від латиноамериканського клубу Boleros - до англійського пабу, оформленого в стилі 17 століття

- Фантастичний вибір розваг для вечірнього проведення часу: захоплюючі шоу в театрі, оформленому в стилі "ар деко", казино Royale, льодові шоу та дискотека у нічному клубі, караоке в клубі On Air Club.

- SPA-салон і обладнаний за останнім словом техніки фітнес-центр, що пропонує неймовірний вибір програм по аеробіці, силовим вправам і класи йоги; тут навіть є диск-жокей!

 - Інтернет-кафе Royal Caribbean Online, з якого можна відправити електронні листівки рідним і друзям