Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРСОВАЯ ТО.doc
Скачиваний:
32
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
420.86 Кб
Скачать

Застереження

       Посольства вимагають від усіх заявників, які подають клопотання на оформлення візи, щоб вони особисто й правдиво відповідали на всі запитання заяви-анкети. Не довіряйте нікому, хто намагатиметься переконати Вас, що існують “правильні” відповіді на питання візової заяви. Правда – це єдине, що від Вас хочуть почути. Якщо Вас піймають на обмані під час подання клопотання на отримання візи, є велика ймовірність, що Вам буде відмовлено у в’їзді до країни. Пам’ятайте, що надані Вами факти перевіряються, і єдиними правильними відповідями є правдиві відповіді.

2.2.2. Документи, необхідні для отримання Шенгенської візи

  1. Закордонний паспорт, з терміном дії не менше трьох місяців з моменту повернення до України (у деяких країнах не менше 4—6 місяців).    2. Копія всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта.    3. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку, з вказівкою посади, середньомісячного окладу, стажу роботи, а також терміну відрядження або відпустки.    4. Заповнені анкети.    5. Запрошення приймальної сторони або документ, що підтверджує броню в готелі на весь період, включаючи інші країни, які ви маєте намір відвідати за цю поїздку.    6. Одна або декілька кольорових фотографій (80% фотографії повинно займати обличчя; вуха і лоб мають бути відкриті).    7. Броня квитка із закритими датами або копія квитка.    8. Доказ платоспроможності — довідка з банку — виписка з рахунку не більше ніж 3-х місячної давності на певну суму в день на людину, або інформація про кількість грошей на картці.    9. Опис туристичного маршруту (не для всіх країн).    10. У разі бізнес-поїздки — додаткова інформація про фірму.    11. Максимальний термін оформлення візи — 21 день  Щоб отримання візи відбулося напевно, вас можуть попросити надати нотаріально завірені документи з перекладом, або ж підтвердження бронювання готелю, надіслане факсом. Також у деяких посольствах можуть попросити надати не броню квитків, а оригінали. У разі відмови, вони надають авіакомпанії спеціальні документи для повернення грошей. Також для підтвердження платоспроможності можуть зажадати довідки про наявність квартири, машини або іншого майна.

2.3. Інформація, необхідна для знання туристу для обрання круїзу

Морський круїз по Середземному морю - улюблений вояж безлічі туристів по всьому світу. Чому круїзи по Середземному морю настільки затребувані в порівнянні з усіма іншими з нині існуючих напрямків? Популярність середземноморських круїзів зовсім не випадкова. З самого початку, коли морські вояжі тільки перетворювалися в окремий вид туризму, мандри по Середземному морю притягували максимальну кількість мандрівників, в порівнянні з іншими напрямками. Більшість кораблів, які були перетворені з пасажирських лайнерів в круїзні, стали працювати саме по середземноморським маршрутами. Причина гранично ясна - адже територія Середземномор'я охоплює значну кількість цікавих держав, міст і культурних центрів!

Морські круїзи по Середземному морю - це можливість не тільки весело і з користю провести час на борту потопаючого в розкоші лайнера, але й відвідати краю, які стали колискою європейської та світової культури, міста, заполоняли своєю історією та культурною спадщиною, а також здатні вразити до глибини душі кожного цінителя мистецтв своїми музеями, архітектурою і чарівною культурним життям. Все узбережжя Середземномор'я - це цілий сонм могутніх держав-матерів світової історії та культури.

Вирушаючи в круїз по Середземному морю, не пропустіть можливості побувати там, де зароджувалися Олімпійські ігри, а також відвідати один з найбільш древніх міст планети - Афіни, в яких кожен камінчик величного шедевра античності, Акрополя, поділиться з вами канувшими в лету таємницями.

Бути може, круїзи по Середземному морю 2012 ви розглядаєте як можливість поринути мріям під заколисуюче спів венеціанських гондольєрів і захоплюватися легендарним Палацом дожів, пропливаючи під барочним Мостом Зітхань по палацових каналу.

Відправитися в морські круїзи по Середземному морю з України вас змушує непереборне бажання поніжитися на золотих пісках турецьких пляжів? У такому випадку, круїз по Середземному морю, ціна на який привертає величезний потік вояжерів, це ваша путівка в чарівний світ Туреччини з усіма її мечетями і мінаретами, метушливими місцевими ринками і архітектурними пам'ятниками, і, звичайно ж, неповторним колоритом.

Здійснити неспішну прогулянку по звивистих вулицях, а також крихітним, але дуже затишним, магазинчикам витонченого Котора (Чорногорія), вдосталь насолодитися дивовижними видами, що відкриваються на місто, а також панорамами, якими славляться Елафітскіе острова, з кріпосних стін незворушного Дубровника (Хорватія) можна, відправившись в морський круїз по Середземному морю. Ціни на круїз знаходяться в допустимих межах, тому можете вже зараз сміливо починати пакувати речі!

Неважливо, підете ви в круїз по Середземному морю з Барселони, або з будь-якої іншої точки земної кулі, химерно-фантастичні місця і невимовний феєрверк емоцій вам гарантовані!

Круїзи по Середземному морю - це можливість прогнати нудьгу з повсякденності і впустити казку з вию життя, перетворивши її у вир дивовижних пригод, приємних відкриттів і невідомих спокус.