Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
M_uk_2013.doc
Скачиваний:
39
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
869.89 Кб
Скачать

Короткі методичні вказівки до виконання завдань

Самостійна робота починається після перевірки початкового рівня знань-умінь студента. Для цього необхідно виконати тестові завдання, вміщені на початку кожної теми. Після тесових завдань подано еталони відповідей, щоб той, хто навчається, міг самостійно визначити рівень своєї початкової підготовки.

Для самостійної роботи використовуйте запропоновану літературу, залучаючи до роботи й літературні джерела, обрані самостійно.

Для виконання завдань з орфографії та правопису спочатку слід опрацювати теоретичні питання, з’ясовуючи їх засвоєння на матеріалі запропонованих завдань.

Під час роботи з текстом спочатку слід виконати дотекстові завдання з метою активізації лексики для активного засвоєння до теми, після чого прочитати текст повністю, визначити тему та сутність, визначити основні частини тексту, на які його можна було б розбити, після чого поступово виконати післятекстові завдання.

Для контролю сформованих умінь і навичок наприкінці теми пропонуються тестові завдання для перевірки досягнення конкретних цілей навчання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]