Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Пояснення КВЕД 2010.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
2.69 Mб
Скачать

80 Діяльність охоронних служб та проведення розслідувань

Цей розділ включає послуги з організації та підтримки безпеки: розслідування та послуги детективів; послуги тілоохоронців та патрулювання; збирання та перевезення грошей, рахунків або інших коштовних речей за допомогою персоналу та устатковання для захисту подібного майна під час транспортування; управління електронними системами безпеки, такими як протизламні або протипожежні системи, у випадку, коли діяльність сфокусована на дистанційному спостереженні за цими системами, але може включати також продаж, установлення та ремонтні послуги. Якщо останні послуги надаються окремо, вони виключаються з цього розділу та класифікуються в розділах роздрібного продажу, будівництва тощо.

80.1 Діяльність приватних охоронних служб

80.10 Діяльність приватних охоронних служб

Цей клас включає надання однієї або більше послуг з перелічених нижче: послуги тілоохоронців та патрулювання, збирання та перевезення грошей, рахунків або інших коштовних речей за допомогою персоналу або устатковання для захисту подібного майна під час транспортування.

Цей клас включає:

- використання броньованих автомобілів

- послуги тілоохоронців

- послуги детекторів брехні

- послуги зі зняття відбитків пальців

- послуги охоронців

- знищення інформації на будь-яких носіях з метою безпеки

Цей клас не включає:

- діяльність з підтримки суспільного порядку та безпеки, див. 84.24

80.2 Обслуговування систем безпеки

80.20 Обслуговування систем безпеки

Цей клас включає:

- моніторинг або дистанційний контроль електронних систем безпеки, таких як охоронна та пожежна сигналізація, у тому числі їх установлення та техобслуговування

- установлення, обслуговування, ремонт та регулювання механічних та електронних захисних пристроїв, сейфів та споруд безпеки для здійснення контролю та дистанційного спостереження.

Підрозділи, які здійснюють діяльність подібного роду, можуть бути також залучені до продажу таких систем безпеки, механічних або електронних запірних пристроїв, сейфів та споруд.

Цей клас не включає:

установлення систем безпеки, протизламних та протипожежних сигналізацій без наступного контролю за ними, див. 43.21

- роздрібну торгівлю електронними сигналізаційними системами, механічними або електронними запірними пристроями, сейфами та спорудами в спеціалізованих складах, без контролю, установлення або обслуговування, див. 47.59

- консультантів з питань безпеки, див. 74.90

- діяльність з підтримки громадського порядку та безпеки, див. 84.24

- послуги з виготовлення дублікатів ключів, див. 95.29

80.3 Проведення розслідувань

80.30 Проведення розслідувань

Цей клас включає:

- розслідування та послуги детективів

- усі види діяльності приватних детективів незалежно від типу клієнта або цілей розслідування

81 Обслуговування будинків і територій

Цей розділ включає надання широкого спектру загальних допоміжних послуг. Наприклад: надання комплексу допоміжних послуг на території клієнта, таких як внутрішнє та зовнішнє прибирання будівель усіх типів, чищення промислового механічного устатковання, миття потягів, автобусів, літаків тощо, очищення автоцистерн та трюмів морських танкерів, дезинфекційні або ліквідаційні заходи в будівлях, потягах, на кораблях. Також до розділу входить миття пляшок, підмітання вулиць, прибирання снігу та льоду, надання послуг з обслуговування територій та надання цих послуг разом з моделюванням планів з благоустрою ландшафту і/або будівельних споруд, вентиляційних шахт, несучих стін, палуб, заборів, ставків тощо.