Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Пояснення КВЕД 2010.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
2.69 Mб
Скачать

60.2 Діяльність у сфері телевізійного мовлення

    1. Діяльність у сфері телевізійного мовлення

Цей клас включає створення повної серії програм телевізійних каналів на основі придбаних програмних компонентів (наприклад, художніх або документальних фільмів тощо), програмних компонентів власного виробництва (наприклад, місцеві новини, репортажі в прямому ефірі) або комбінування обох компонентів.

Повна серія телепрограм може або транслюватися виробником, або вироблятися з метою передачі третім сторонам для подальшого поширення, таким як компанії, що надають послуги кабельного або супутникового телемовлення.

Програми можуть бути загального або спеціалізованого характеру (наприклад, обмеженого формату, такі як новини, спортивні, оглядові або молодіжні передачі).

Цей клас включає створення програм доступних користувачам, а також програм доступних тільки на основі передплати. Сюди також відноситься створення програм для каналів, що демонструють відео на запит.

Цей клас також включає передачу даних за допомогою телемовлення.

Цей клас не включає:

- виробництво елементів телепрограм (кіно, документальних фільмів, ток-шоу, реклам тощо), не пов'язаних з телерадіомовленням, див. 59.11

- збирання пакета каналів та поширення такого пакета без створення програм, див. розділ 61

61 Телекомунікації (електрозв'язок)

Цей розділ включає діяльність з надання телекомунікаційних та інших супутніх послуг, таких як передача голосових, текстових, звукових або відео даних. Устатковання, за допомогою якого здійснюється подібна діяльність, може функціонувати як на основі однієї технології, так і на основі комбінації декількох технологій. Спільність видів діяльності, включених до цього розділу, полягає в передачі змісту без залучення до виробничого процесу. В основі поділу даних у розділі лежить тип задіяної інфраструктури.

У випадку передачі телевізійних сигналів це може включати об'єднання повного комплекту каналів (як зазначено в розділі 60) у програмні пакети, призначені для поширення.

61.1 Діяльність у сфері проводового електрозв'язку

61.10 Діяльність у сфері проводового електрозв'язку

Цей клас включає:

- експлуатацію, технічне обслуговування або надання доступу до пристроїв, що передають голосові, текстові, звукові або відео дані з використанням інфраструктури проводового електрозв'язку, у тому числі:

• експлуатацію та техобслуговування комутаційно-передавального устатковання з метою забезпечення прямого зв'язку за допомогою наземних ліній зв'язку, мікрохвиль або сполучення наземних та супутникових з'єднань

• експлуатацію кабельних систем розповсюдження (наприклад, для передачі даних та телевізійних сигналів)

• оснащення телеграфних та інших неголосових систем зв'язку при використанні власних засобів

Устатковання, за допомогою якого здійснюється подібна діяльність, може функціонувати як на основі однієї технології, так і на основі комбінації декількох технологій.

Цей клас включає також:

- надання доступу та ємності мережі у власників та операторів мереж, а також надання телекомунікаційних послуг з використанням цих потужностей у бізнесі та побуті

- надання доступу до мережі Інтернет оператором кабельної інфраструктури

- збирання пакета каналів та поширення такого пакета без створення програм, див. розділ 61 (за ЗУ "Про радіомовлення та телебачення" це здійснює мовник)

Цей клас не включає:

- перепродаж телекомунікаційних послуг, див. 61.90