Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Пояснення КВЕД 2010.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
2.69 Mб
Скачать

59.14 Демонстрація кінофільмів

Цей клас включає:

- демонстрацію кінофільмів або відеозаписів у кінотеатрах, на відкритому повітрі та в інших демонстраційних залах

- діяльність кіноклубів

59.2 Видання звукозаписів

    1. Видання звукозаписів

Цей клас включає діяльність з виробництва головних копій аудіозаписів на таких носіях, як плівки, диски, а також їх видання, рекламування та поширення серед оптовиків, агентів роздрібної торгівлі або безпосередньо споживачам. Ця діяльність може бути об'єднана з діяльністю з виготовлення головних копій у тому ж підрозділі. Якщо ні, то підрозділ, що здійснює подібну діяльність, повинен придбати відповідні права на копіювання та поширення головних копій.

Цей клас включає також надання послуг із звукозапису в студіях та не тільки, у тому числі виробництво радіопрограм, записаних на плівку (тобто трансльованих не в прямому ефірі).

Цей клас включає також діяльність, пов'язану з публікацією музичних записів, тобто діяльність з придбання та реєстрації авторських прав на музичні твори, просуванню, авторизації та використанню цих музичних композицій в записах, на радіо, телебаченні, у кінофільмах, прямому ефірі, друкованих та інших виданнях. Підрозділи, задіяні в такій діяльності, можуть мати авторські права або діяти в ролі адміністратора від імені власників авторських прав. Публікація музичних та друкованих книг також відноситься до цього класу.

60 Діяльність у сфері радіомовлення та телевізійного мовлення

Цей розділ включає діяльність зі створення або придбання прав на поширення змісту та наступну трансляцію таких матеріалів, як радіо-, телепрограми та розважальні програми, а також новини, ток-шоу та ін. Також сюди відноситься передача даних, зазвичай включених до телерадіомовлення. Телерадіомовлення може здійснюватися за допомогою різних технологій, повітрям, через супутникову або кабельну мережу або через мережу Інтернет.

Цей розділ також включає виробництво програм, що зазвичай створюються для замовленого телемовлення (обмеженого формату, таких як новини, спортивні, оглядові та молодіжні програми) на основі передплати або комісійних виплат, для третіх сторін з метою наступного віщання для громадськості

Цей розділ виключає поширення кабельних та інших програм, які демонструються за передплату (див. розділ 61)

60.1 Діяльність у сфері радіомовлення

60.10 Діяльність у сфері радіомовлення

Цей клас включає:

- діяльність, пов'язану із трансляцією аудіосигналів через радіомовні студії та за допомогою устатковання, яке передає звукові програми слухачам, філіям або передплатникам (абонентам)

Цей клас включає також:

- діяльність радіомереж, тобто компонування та передавання звукових програм філіям або передплатникам через безпроводові, супутникові та проводові мережі

- радіомовну діяльність за допомогою мережі Інтернет (Інтернет-радіостанції)

- передачу даних за допомогою радіомовлення

Цей клас не включає:

- виробництво радіопрограм, записаних на плівку, див. 59.20