Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dlya_EP-23.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
403.46 Кб
Скачать

Критерії оцінювання індивідуального навчально-дослідного завдання

ІНДЗ – самостійне дослідження об’єкта обліку на матеріалах конкретного підприємства, виявлення проблем, недоліків в організації обліку та формування пропозицій щодо їх усунення, вдосконалення облікової роботи.

Оцінювання індивідуального навчально дослідного завдання залежить від ступеня оволодіння студентом теоретичними знаннями та вміння застосовувати їх на практиці і здійснюється за наступною шкалою. Шкала оцінювання варіюється залежно від виду обраного завдання.

Виконання індз у вигляді наукового дослідження теоретичних та практичних аспектів організації та ведення бухгалтерського обліку на підприємстві

4,5 – 5,0 балів (А) – студент володіє темою та проблематикою роботи, здійснює самостійний аналіз опрацьованого матеріалу, використовує широке коло наукових праць, і його дослідна робота відповідає всім вимогам щодо оформлення. Робота написана на практичних матеріалах підприємства з чітко викладеною теоретичною частиною, ґрунтовним дослідженням практичної сторони та містить доречні висновки щодо покращення ситуації на підприємстві. При захисті студент демонструє обґрунтовані, глибокі та теоретично правильні відповіді на поставлені питання.

4,3 – 4,4 балів (В) – студент володіє знанням матеріалу на рівні п.1, але допускає певні неточності у трактуванні окремих проблем і досить лаконічно узагальнює теоретичний матеріал. В роботі спостерігаються незначні недоліки щодо її оформлення. Практична частина містить стислий і узагальнений опис порядку ведення обліку на досліджуваному підприємстві без розкриття притаманних йому особливостей. При захисті допускає незначні помилки у формулюванні термінів і категорій, проте за допомогою викладача він швидко орієнтується і знаходить правильні відповіді.

3,8 – 4,2 балів (С) – студент володіє знанням матеріалу на рівні п.1, але допускає багато неточностей у трактуванні проблеми дослідження, стисло узагальнює теоретичний матеріал. В роботі спостерігаються незначні недоліки щодо її оформлення та структури викладу матеріалу. При захисті допускає незначні помилки у формулюванні термінів і категорій, проте за допомогою викладача він орієнтується і знаходить правильні відповіді.

3,3 – 3,7 балів (D) – студент орієнтується в тематиці роботи, але не може чітко зробити висновки. Зміст теоретичної та практичної частин роботи не відповідає вимогам. При захисті студент дає на всі питання малообгрунтовані, неповні відповіді і лише з допомогою викладача може виправити допущені помилки.

3,0 – 3,2 балів (Е) - студент слабо орієнтується в тематиці роботи, висновки робить тільки за допомогою викладача. Зміст теоретичної та практичної частин роботи не відповідає вимогам щодо оформлення та структури викладу матеріалу. При захисті студент відповіді не на всі задані питання. Відповіді свідчать про поверхневий рівень знань з обраної теми дослідження, студент лише з допомогою викладача може виправити допущені помилки.

1,8 – 2,9 балів (FX) - студент не орієнтується в проблемі теми дослідної роботи, показав слабку теоретичну підготовку. Практична частина роботи присутня частково або не повністю відповідає обраній тематиці. При захисті дає неправильні відповіді, допускається грубих помилок і не може їх виправити.

0,1 – 1,7 балів (F) - студент не орієнтується в проблемі теми дослідної роботи, показав незадовільну теоретичну підготовку. Практична частина роботи відсутня або не відповідає обраній тематиці. При захисті дає неправильні відповіді, допускається грубих помилок і не може їх виправити.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]