Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОСНОВИ ПРАКТИЧНОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ курсовая.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
6.34 Mб
Скачать

Монографії, навчальні посібники, підручники

один автор

Войчак, А. В. Товароведение сырья и материалов. [Текст] : учеб. пособие / А. В. Войчак; Вища школа, Головное изд-во. – Киев : Вища школа, 1989. – 279 с.

два автори

Беднарчук, М. С. Полікарпов, І.С. Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва. [Текст] : навчальний посібник / М.С. Беднарчук, І.С.. Полікарпов. – К. : Центр навчальної літератури, 2006. – 560 с.

три автори

Бахвалов, Н. С. Численные методы [Текст] : учеб. пособие для физ.-мат. специальностей вузов / Н. С.Бахвалов, Н. П. Жидков, Г. М. Кобельков ; под общ. ред. Н. И. Тихонова.– 2-е изд. – М. : Физматлит: Лаб. базовых знаний ; СПб. : Нев. диалект, 2002. – 630 с.

більше трьох авторів

Товарознавство. Непродовольчі товари [Текст]: підручник / Д.П. Лойко [та ін.]; – К. : [Б:В], 2007. – 606 с.

Багатотомні видання

Шубін, О.О. Ринок непродовольчих товарів України: реалії та перспективи [Текст]. В 3 т. Т. 3. Ринок непродовольчих товарів України: реалії та перспективи / О.О. Шубін, О.М. Азарян та ін. автори. – Д. : [ДонНУЕТ], 2010. – 564 с.

Стандарти

ГОСТ 7. 53–2001. Издания. Международная стандартная нумерация книг [Текст]. – Взамен ГОСТ 7.53–86 ; введ. 2002–07–01. – Минск : Межгос. совет по стандартизации, метрологии и сертификации; М. : Изд-во стандартов, cop. 2002. – 3 с. – (Система стандартов по информации, библиотечному и издательскому делу).

Матеріали конференції

«Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід. (2011; Донецьк)». Міжнародна науково-практична конференція «Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід», 14-15 квітня. 2011 г. [Текст] : / редкол.: Д.П. Лойко [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 193 с.

Оформлення додатків

Додатки наводять у кінці роботи після списку використаних джерел, розміщуючи у порядку появи посилань на них у роботі.

Додаток повинен мати заголовок, надрукований малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово „Додаток ____” і велика літера, що позначає цей додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Ґ, Є, І, І, Й, О, Ч, Ь, наприклад: „Додаток А”, „Додаток Б” і т.д. Один додаток позначається як додаток А.

Додатки повинні мати спільну з рештою роботи наскрізну нумерацію сторінок.

Якщо необхідно, текст кожного додатка може поділятися на розділи й підрозділи, які нумеруються у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставиться позначення додатка (літера) і крапка, наприклад: „Додаток А.2” – другий розділ додатка А; „Додаток В.3.1” – перший підрозділ третього розділу додатка В.

Ілюстрації, таблиці та формули, що розміщені в додатках, нумеруються у межах кожного додатка, наприклад: „Рис. Д.1.2.” – другий рисунок першого розділу додатка Д; формула (А.1) – перша формула додатка А.

5. Захист курсової роботи

Після виконання належним чином оформлена курсова робота повинна бути зарєєстрована в журналі рєєстрації курсових робіт на кафедрі і передана викладачу-керівнику на рецензування.

Керівник дає письмовий відгук, в якому відображає глибину розробки теми, відзначає відповідність змісту поставленому завданню, вказує недоліки роботи і дає рекомендації щодо підготовки до захисту.

Робота, що не відповідає передбаченим вимогам, повертається студентові для виправлення і доповнення. В цьому випадку, студент повинен переробити матеріал відповідно до зауважень керівника і представити на повторне рецензування.

При наявності позитивного відгуку керівника робота допускається до захисту. За зміст курсової роботи і достовірність поданого матеріалу відповідає автор.

При підготовці до захисту студент повинен врахувати зауваження керівника, які зроблені в рецензії на полях у тексті роботи. Робота захищається перед комісією, склад якої затверджен розпорядженням по кафедрі.

Під час захисту роботи студент робить коротеньку доповідь приблизно на 10 хв., в якій висловлює мету роботи, робочу гіпотезу, свою точку зору на проблему, висновки і пропозиції, основний зміст роботи.

При незадовільній оцінці робота повертається на доопрацювання і виправлення. До повторного захисту робота допускається з дозволу деканату факультету. У разі негативного відгуку керівника курсової роботи або висновку про невідповідність змісту та неможливості захисту курсової роботи за рішенням деканату кафедри студентку може бути затверджена інша тема курсової роботи.

При захісті курсової роботи комісія оцінює її зміст, оформлення, презентацію, доповідь студента, відповіді на запитання. З урахуванням вишенаведенного виставляється оцінка в відомості, залікової книжці і індівідуальному листі студента за прийнятою в університеті системою.