Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
default.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
04.09.2019
Размер:
701.44 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Тернопільський національний технічний університет

імені Івана Пулюя

Кафедра комп’ютерної інженерії

Методичні вказівки

до виконання дипломних робіт

для студентів денної та заочної форм навчання

напряму підготовки 6.050102 "Комп'ютерна інженерія"

з орієнтацією на спеціальність 7.091501 «Комп’ютерні системи та мережі»

Тернопіль – 2009

Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом напряму підготовки 6.050102 "Комп'ютерна інженерія"

Укладачі: доц., к.т.н. Осухівська Г.М., доц., к.т.н. Лупенко С.А., к.т.н. Луцків А.М.

Рецензенти:

Відповідальний за випуск: зав.каф. КІ, доц., к.т.н., Лупенко С.А.

Затверджено на засіданні кафедри «Комп’ютерної інженерії»

Протокол № від 2010р.

Схвалено та рекомендовано до друку методичною комісією факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Протокол № від 2010р.

Схвалено та рекомендовано до друку методичною радою Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Протокол № від 2010 р.

Вказівки складені з урахуванням матеріалів літературних джерел, названих у списку.

ЗМІСТ

Вступ

Дипломна робота (ДР) є завершальним етапом підготовки навчання бакалаврів, головною метою якої є оволодіння методологією творчого вирішення (розв’язання) сучасних проблем (задач) наукового або (та) прикладного характеру на основі отриманих знань, професійних умінь та навичок відповідно до вимог стандартів вищої освіти.

Бакалавр – це освітньо-кваліфікаційний рівень фахівця, який на основі повної загальної середньої освіти здобув поглиблену загальнокультурну підготовку, фундаментальні та професійно-орієнтовані уміння та знання щодо узагальненого об'єкта праці і здатний вирішувати типові професійні завдання, передбачені для відповідних посад, у певній галузі народного господарства.

Підготовка бакалаврів на кафедрі Комп'ютерної інженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя здійснюється за напрямом 6.050102 "Комп'ютерна інженерія" з орієнтацією на спеціальність 7.091501 «Комп’ютерні системи та мережі» як за денною, так і за заочною формою навчання.

Дані методичні вказівки розроблені для забезпечення єдиного підходу та єдиних вимог до виконання дипломних робіт за напрямом підготовки "Комп'ютерна інженерія", а також щоб допомоги студентам при плануванні роботи над ДР, виконанні окремих розділів та оформленні її результатів.

Для того, щоб дипломна робота відповідала сучасним вимогам, необхідні як інженерно-економічне обґрунтування технічних рішень, що базується на критичному аналізі сучасної вітчизняної та зарубіжної науково-технічної і патентної літератури, так і широке використання державних стандартів, систем автоматизованого проектування і моделювання на ПЕОМ. Це, в свою чергу, вимагає вивчення досягнень вітчизняної та зарубіжної науки і техніки, а також використання результатів науково-дослідної роботи студентів за період їх навчання в університеті.

При складанні методичних вказівок використані нормативні документи, літературні джерела та посилання, названі у списку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]