Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
168.96 Кб
Скачать

Висновки

За період проходження практики на базі ПП “ТернопільКомСервіс» я поглибив та закріпив теоретичні, а також набув практичні знання. Виробнича практика є джерелом накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності, вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня.

Місцем проходження виробничої практики був планово-економічний відділ ПП “ТернопільКомСервіс». Основною метою діяльності підприємства є здійснення ринкових взаємовідносин і отримання прибутку на основі задоволення потреб громадян, колективних, державних та і інших підприємств, установ та організацій в послугах, що надаються в сферах, визначуваних в предметі діяльності. Я ознайомився з загальними основами та напрямами діяльності підприємства, вивчив правові засади його роботи на основі аналізу нормативно-правової літератури щодо регулювання та самої діяльності підприємства, його організаційну структуру.

Особливу увагу при проходженні практики та написанні звіту приділив вивченню потенціалу підприємства, системи управління, основні напрямки та етапи планування, загальні напрямки роботи.

На мою думку, в роботі підприємства головною проблемою залишається брак коштів на розвиток. Ось чому фінансово-господарська діяльність має бути спрямована на розширення зв’язків із інвесторами, що дасть змогу за рахунок надходжень коштів поліпшити і стабілізувати фінансовий стан підприємства. Я вважаю, що ця мета таки буде досягнута в найближчому майбутньому, і мешканці міста Тернополя в повній мірі зможуть оцінити якість виконання робіт та надання послуг ПП «ТернопільКомСервіс».

Список використаних джерел:

  1. Господарський кодекс України. №436 IV від 16.01.2003

  2. Кодекс законів про працю України (із змінами і доповненнями станом на 20 листопада 2008 року). –– К. : Знання, 2009.

  3. Богиня Д.П., Гришнова О.А. Основи економіки праці: Навч. посібник. –– К.: Знання-Прес, 2000.–– 313 с.

  4. Буряк П.Ю., Карпінський Б.А., Григор’єва М.І. Економіка праці і соціально-трудові відносини: Навчальний посібник. –– К.: Центр навчальної літератури, 2004. –– 440с.

  5. Грішнова О.А. Економіка праці та соціально-трудові відносини: Підручник. –– К.: Знання, 2004. –– 535 с.

  6. Канюк В.М., Райковська Г.О. Нармування праці. Зб. завдань і вправ. Навч. посібник. / За аг. Ред.. В.М. Данюка. –– К.: КНЕУ, 2006.–– 268 с.

  7. Колот А.В., Михайлов Є.П., Корецький М.Х., Михайлова Г.О. Економіка праці та соціально-трудові відносини: Навчальний посібник / Під ред.. проф. Є.П. Михайлова. –– К.: Центр навчальної літератури, 2005. –– 240 с.

  8. Лазаренкова Г.М. Фінанси підприємств. - К.: Знання-Прес, 2004.

  9. Хом’яков В.І, Бакум І.В. Управління потенціалом підприємства: навчальний посібник. – К.: Кондор, 2007. 210-250с.

  10. Дані, отримані безпосередньо на підприємстві.

  11. www.rada.gov.ua

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]