Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка курсовая робата.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
945.66 Кб
Скачать
  1. Особливості організації і методики проведення уроків фізичної культури в 1 – 4 класах загальноосвітньої школи.

Розкриваючи цю тему, необхідно вказати на спеціальну підготовку вчителя фізичної культури до роботи з учнями 1- 4 класів.

Вікові особливості дітей потребують специфічного підбору засобів і методів. Немаловажну роль відіграють і питання організації класу. Особливу увагу слід звернути на освітянську спрямованість і емоційне забарвлення уроків в 1- 4 класах. В роботі слід використати матеріали періодичних видань, методичні рекомендації й узагальнення досвіду ведучих спеціалістів країни, школи.

Зв’язок між уроками фізичної культури і позакласними формами занять фізичними вправами.

  1. Особливості організації і методики проведення уроків фізичної культури в 5 – 7 класах загальноосвітньої школи.

Розкриваючи цю тему, необхідно вказати на спеціальну підготовку вчителя фізичної культури до роботи з учнями 5- 7 класів.

Вікові особливості дітей потребують специфічного підбору засобів і методів. Немаловажну роль відіграють і питання організації класу. Особливу увагу слід звернути на освітянську спрямованість і емоційне забарвлення уроків в 5 - 7 класах. В роботі слід використати матеріали періодичних видань, методичні рекомендації й узагальнення досвіду ведучих спеціалістів країни, школи.

Зв’язок між уроками фізичної культури і позакласними формами занять фізичними вправами.

  1. Особливості організації і методики проведення уроків фізичної культури в 8 - 9 класах загальноосвітньої школи.

Розкриваючи цю тему, необхідно вказати на спеціальну підготовку вчителя фізичної культури до роботи з учнями 8- 9 класів.

Вікові особливості дітей потребують специфічного підбору засобів і методів. Немаловажну роль відіграють і питання організації класу. Особливу увагу слід звернути на освітянську спрямованість і емоційне забарвлення уроків в 8 - 9 класах. В роботі слід використати матеріали періодичних видань, методичні рекомендації й узагальнення досвіду ведучих спеціалістів країни, школи.

Зв’язок між уроками фізичної культури і позакласними формами занять фізичними вправами.

  1. Особливості організації і методики проведення уроків фізичної культури в10 – 12 класах загальноосвітньої школи.

Розкриваючи цю тему, необхідно вказати на спеціальну підготовку вчителя фізичної культури до роботи з учнями 10- 12 класів.

Вікові особливості дітей потребують специфічного підбору засобів і методів. Немаловажну роль відіграють і питання організації класу. Особливу увагу слід звернути на освітянську спрямованість і емоційне забарвлення уроків у 10 - 11 класах. В роботі слід використати матеріали періодичних видань, методичні рекомендації й узагальнення досвіду ведучих спеціалістів країни, школи.

Зв’язок між уроками фізичної культури і позакласними формами занять фізичними вправами.

  1. Робота з фізичного виховання в групах продовженого дня.

В роботі слід вказати на необхідність єдності і взаємозв’язку всіх форм фізичного виховання дітей: уроків, позакласної роботи і т.д. щоденні урочні заняття фізичними вправами в групі продовженого дня можуть вплинути на фізичний розвиток дітей. Необхідно розкрити роль вчителя фізичної культури в цій роботі, показати, що тільки від нього залежить приведення її в систему.

Розкрити організаційні заходи: семінари, показові заняття для вихователів, допомога в забезпеченні інвентарем і т.д. В роботі необхідно представити передовий досвід шкіл країни, міста, села, власної школи. При цьому вказати особливості форм, методів, засобів.