Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Астахова, Возненко.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
803.84 Кб
Скачать

2.3.3. Розробка комплексу маркетингу

Для реалізації поставлених цілей у маркетинговій програмі необхідно сформувати комплекс маркетингу з детальною розробкою основних політик маркетингу (або однієї із чотирьох - на вибір студента).

Цей практичний розділ, присвячений розробці обраної маркетингової політики для досліджуваного товару, повинен включати характеристику основних елементів пропонованої політики й перелік заходів з урахуванням вимог ринку, виявлених у ході польових досліджень, що дозволить визначити, сформувати й обґрунтувати шляхи й методи щодо вдосконалення обраної маркетингової політики.

Рекомендації, пропозиції й висновки ІНДЗ повинні бути всебічно обґрунтованими, що забезпечується використанням об'єктивної статистичної інформації з використанням наукових методів її обробки, вибором сучасних методів досліджень із застосуванням економіко-математичних методів і комп'ютерних технологій.

Процес формування висновків і пропозицій повинен бути ясним, чітким, зрозумілим, а головне - реальним. Крім цього, студент повинен запропонувати механізм реалізації представлених рекомендацій, викладених у ІНДЗ.

У додатках в обов'язковому порядку треба навести текст анкети для опитування потенційних споживачів і зведену таблицю результатів опитування, інші відомості - на розсуд автора роботи.

2.4. Оформлення індз

ІНДЗ може бути як написане від руки чітким почерком, без виправлень, так і виконане у вигляді машинописного тексту або комп'ютерного набору (на одній стороні аркуша білого паперу формату А4).

Текст на сторінці розміщається не більш 28 - 30 рядків по 57 - 60 знаків у кожному рядку.

Робота починається з титульного аркуша, що виконується за формою, що представлена в Додатку А.

За титульним аркушем розташовують послідовно зміст (план роботи).

У змісті роботи відзначаються початкові сторінки кожного розділу й підрозділу. Їхньої назви у змісті у тексті ІНДЗ повинні збігатися.

ВСТУП, кожний розділ і заключна частина, які, розміщаються в зазначеній послідовності, починаються з нової сторінки.

Розділи нумеруються арабськими цифрами, а підрозділи - цифрою розділу й підрозділу через крапку (1.1., 1.2., або 2.1., 2.2. і т.і.).

Цифровий матеріал, як правило, оформлюється у вигляді таблиць. Кожна таблиця повинна мати тематичний заголовок, що відображає її зміст. Всі таблиці варто нумерувати. Праворуч над тематичним заголовком із прописної букви пишуть слово "Таблиця" і її порядковий номер. Номер таблиці повинен збігатися з номером розділу й порядковим номером таблиці в даному розділі (наприклад: Таблиця 1.3 - третя таблиця першого розділу).

Таблиці та рисунки з графічною інтерпретацією розміщають після першого посилання на них в тексті. Посилання повинні бути в тексті на всі таблиці і рисунки. Таблиця може бути розміщена уздовж сторінки або поперек з відповідним поворотом її за годинниковою стрілкою.

Нумерація сторінок ІНДЗ повинна бути наскрізною: друга сторінка - зміст і т.д. На титульному аркуші номер сторінки не ставиться.

Номер сторінки проставляється арабськими цифрами.

Список використаної літератури треба привести після «ВИСНОВКІВ».

3. ДІЛОВІ ІГРИ