Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка курс. раб. _ФП.DOC
Скачиваний:
0
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
1.09 Mб
Скачать

2.8. Список використаних джерел

До списку використаних джерел включаються тільки ті літературні джерела, якими студент користувався під час виконання курсової роботи та на які в тексті є посилання. Це можуть бути Закони України, Укази Президента України, Постанови Кабінету Міністрів України з економічних та господарських питань, наукова, навчально-методична, спеціальна література, видана українською, російською або іншими мовами, журнали та газетні статті, інструктивні матеріали підприємств, організацій, установ і таке інше.

Список використаних джерел складається у відповідності з загальними вимогами та правилами складання, наведеними у ДСТУ 3582-97 “Інформація та документація. Скорочення слів в українській мові в бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила”, ГОСТ 7.12.-93 “Библиографическая запись. Сокращение слов на русском языке. Общие требования и правила”.

Перелік використаних джерел наводиться в алфавітному порядку (окремо для вітчизняної та зарубіжної літератури).

Зразок оформлення бібліографічного опису літературних джерел наведено у додатку 3.

2.9. Додатки

Вихідний фактичний матеріал, громіздкі таблиці, таблиці допоміжних економічних розрахунків, ілюстрації допоміжного характеру, форми статистичної та бухгалтерської звітності, розрахунки окремих показників на ЕОМ та інше слід розміщувати у додатку.

Додатки оформлюють як продовження курсової роботи на наступних її сторінках і кожний такий додаток повинен починатися з нової сторінки.

Додатки до курсової роботи оформлюють таким чином: у правому верхньому куті аркуша з прописної букви пишуть слово "Додаток" та вказують його порядковий номер (знак "№" перед цифрою не ставиться), наприклад, "Додаток 1". Послідовність розміщення додатків визначається порядком появи посилань на них у тексті курсової роботи. Нумерація додатків здійснюється арабськими цифрами наскрізне підряд від першого до останнього. Обсяг додатку не регламентується. Усі додатки повинні мати заголовки, які відображають зміст наведеної інформації.

Оформлена відповідно до сформульованих вимог та повністю скомплектована курсова робота має бути зброшурована, обов'язково підписана автором з вказівкою числа, місяця та року остаточного її завершення.

3. Структура та обсяг курсової роботи

Курсова робота повинна складатися зі вступу (1-2 с.), одного теоретичного і прикладного розділів. Наприкінці роботи необхідно викласти висновки і привести список використаних джерел.

Після титульного листа слідує зміст (друга сторінка).

(ПРИКЛАД):

ЗМІСТ

Вступ (1-2 с.)………………………………………………………………....….3

1. Теоретична частина (12-14 с.)…………………………………………........…5

    1. Стан досліджуваної проблеми та основні шляхи її розв’язання…........5

    2. Аналіз і оцінка існуючих підходів до розв’язання проблеми……….....6

    3. Запропоновані засоби для розв’язання проблеми…………………....…7

  1. Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства,

організації (14-16 с.), (прикладний розділ)………….……………….….….8

    1. Загальна економічна характеристика об’єкта управління……………..22

    2. Аналіз показників ефективності використання фінансових

ресурсів досліджуваного об’єкта……..........………………..……...…..25

    1. Аналіз виявлених недоліків і шляхи їх подолання……………………..28

Висновки (2-3 с.).........................................................……………...….......……...29

Список використаних джерел (1-2 с.) ……...........................................................30 Додатки ......................................………….......................……………..............…32