Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
шпоры КСВБ.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.12.2018
Размер:
164.35 Кб
Скачать

30. Взаємодія органів дк та органів Державної податкової служби України.

Взаємодія органів ДК та податкових органів в процесі виконання бюджету регламентується спільним наказом ДКУ то ДПА . Для забезпечення повноти надходжень платежів до бюджету , органи ДПС до 01.12 кожного року подають відповідним органом ДК в електроному вигляді списки платників податків , які перебувають на под. обліку в кожному регіоні.

Списки включають:

  • юр. Осіб;

  • фіз. Осіб СПД.

При змінах списках платників, органи ДПС протягом двох тижнів подають доповнення до первинних списків. Після прийняття закону «Про ДБ» в головному управлінні ДК у відкр. Рах. Для зарахування платежів до ДБ і МБ.

Інформація про реквізити відкритих рахунках надається органом ДПС. Органи ДПС подають реквізити цих рахунків платникам податків. З метою передачі податковим органом інформації про зарахування до бюджету податків і зборів, управління ДК передають органам ДПС такі документи:

  • відомості про зарахування та повернення коштів за доходами;

  • звіти про виконання держ. Та місц. Бюджетів за доходами ;

  • відомості розпорядників коштів.

Щомісячно не пізніше 4-го числа місяця наступного за звітним. Управління ДКУ проводить із відповідним органом ДПС звірку доходів за всіма кодами бюджетної класифікації дох. За результатами складається акт звірки.

Акт звірки надходження – складається щомісячно за результатами звірки доходів за всіма кодами бюджетної класифікації на підставі даних про надходження до бюджетів та відомостей розподілу коштів станом на перше число місяця наступного за звітним.