Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
аліна практика.doc
Скачиваний:
24
Добавлен:
30.11.2018
Размер:
176.13 Кб
Скачать

1.5. Наявність та характеристика трудових ресурсів, забезпеченість

засобами виробництва

Салон « Гламур » має естетичний і гарний зовнішній вигляд, який з першого погляду запрошує відвідувачів. Велику вивіску салон « Гламур » видно з різних сторін вулиці.

Репутацію перукарського салону визначає рівень сервісу, якість пропонованих послуг і кваліфікація майстрів. Імідж перукарні створює насамперед дизайн інтер’єру та робочих місць, сучасне обладнання й інструменти.

Робочі місця майстрів обладнені однаковими за конструкцією туалетними столиками і полицями, настінними дзеркалами прямокутної форми, перукарськими кріслами. Розмір дзеркала становить 60x100 см.

Для розміщення інструментів, препаратів, білизни використовуються шухляди в столиках.

У салоні установлені крісла з ручками, підставками для ніг; вони вільно обертаються та регулюються по висоті.

Для дітей передбачаються спеціальні крісла або накладні сидіння до звичайних крісел.

Розміщення робочих місць узгоджується з загальним дизайнерським рішенням; крісла групуються уздовж стіни.

Матеріали в роботі перукаря займають важливе місце. В салоні використовують такі матеріали як: миючі засоби по догляду за шкірою і волоссям, лак для волосся, фарбуючі засоби.

Igora Royal - унікальна стійка формула крем – краски, доповнена компонентами догляду за волоссям. Фарба складається із кристалічних мікрочастин, які легко і глибоко проникають у середину волосся; повністю заповнюють внутрішній шар кортекса, фіксує колір і відмінно закріплює по принципу магніту, формуючи кінцевий кольоровий пігмент під час процесу окислення.

Використовувався шампунь, призначений для пофарбованого волосся. Лінії ВС Воnасиге, - Rераіг Shарро. Який відновлює, м’яко очищує ослаблене, пошкоджене волосся, не перевантажує, надає блиск. Після його використання волосся стає легким, блискучим і шовковистим. Шампунь містить екстракт моркви і протеїни солодкого мигдалю. Цей шампунь підходить для частого використання, делікатно очищує волосся, робить його більш сильним і надає додатковий об’єм.

Бальзам-ополіскувач ВС Воnасиге, - Rераіг Shарро полегшує розчісування волосся внаслідок зниження тертя, зменшує сплутування при розчісуванні та укладанні.

При виконанні укладок волосся використовувалася пінка фірми « Taft» - це пінний фіксатор нормальної фіксації, без алкоголю. Добре фіксує волосся. Містить в собі елементи пентенол і пшеничний протеїн, які надають об'єму і природного блискучого вигляду. Наноситься гребінцем на вимите підсушене волосся, по всій довжині - від коренів до кінчиків.

Засобом для заключних фіксацій став лак сильної фіксації « Taft », який вкриває волосся тоненькою плівкою, яка захищає його від впливу навколишнього середовища, добре зберігає форму зачіски, надає пишності, шовковистого блиску. Якісний лак швидко висихає не склеює волосся і легко вичісується.

Саме такий лак було вибрано із фірми « Taft » - надійно захищає зачіску від вологи, високоцінний пентенол зберігає натуральну еластичність волосся і здоровий вигляд з УФ -захистом.