Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
аліна практика.doc
Скачиваний:
24
Добавлен:
30.11.2018
Размер:
176.13 Кб
Скачать

1.2 Місце знаходження підприємства

Виробнича практика проходила в салоні « Гламур », який знаходиться за адресою: місто Канів, вулиця Смілянська 99/1. Його місце знаходження відіграє велику роль в прибутку, адже салон «Церіус» знаходиться недалеко від залізничного і автобусного вокзалів і ринку, де перебуває велика кількість людей.

Кожного дня його перукарських послуг потребують безліч відвідувачів з різних населених пунктів.

Салон має естетичний і гарний зовнішній вигляд, який з першого погляду запрошує відвідувачів. Велику вивіску салон « Гламур » видно з різних сторін вулиці.

Репутацію перукарського салону визначають рівень сервісу, якість пропонованих послуг і кваліфікація майстрів. Салон « Гламур » має вищу категорію. Імідж перукарні створюють дизайн інтер єру та робочих місць, сучасне обладнання та інструменти. Салон відповідає санітарно – протиепідемічним нормам.

Салон « Гламур» працює з 8.00 до 18.00 год. Він надає велику кількість перукарських, манікюрних і декоративних послуг для чоловіків, жінок і дітей. Кожен із відвідувачів отримує безкоштовну консультацію від майстра, бажання клієнтів гарно виглядати тільки заохочує їх. Виконання послуг виконується на найвищому рівні, адже майстри докладають безліч сил, вмінь і знань, які здобувають протягом років.

Історія салону «Гламур» є надзвичайно цікавою. Вона розпочалася в 1998 році, коли Вівденко Лариса Іванівна отримала в спадок від батька приміщення в розмірі 50 м2 . На той час вона навчалася у кооперативно – правовому коледжі, здобувала бухгалтерські навички, але ще змалку отримувала велике задоволення від того, що своїм рідним і друзям надавала перукарські послуги. Недовго думаючи, вона вирішила, що подароване приміщення стане перукарнею. Невдовзі вона закінчила навчання і почала вивчати курси з перукарського мистецтва. Вівденко Лариса Іванівна була старанною ученицею, вона швидко набувала навичок і розвивала свої інтереси, знання і вміння, завдяки відвідування багатьох конкурсів, показів і розглядання великої кількості різної літератури. В той період часу, коли вона навчалася, її чоловік Водянов Сергій Володимирович робив ремонт у приміщені, але Водянова Марина Валеріївна також докладала безліч зусиль і ідей для оформлення майбутньої перукарні. З кожним роком перукарня набувала більш фантазійного, гарного, естетичного і професійного вигляду, збільшувалася кількість робочих місць і поповнювалася кращими, новітніми інструментами і матеріалами.

У 2006 році у салоні « Гламур » було відведені місця для манікюрних і косметичних послуг, що й поповнило робочий колектив салону.

Директор салону « Гламур » цінує свої підлеглих і докладає безліч зусиль для їхнього комфорту і навчання. Разом вони відвідують професійні виставки, майстер – класи і беруть участь у різних конкурсах.

У салоні « Гламур » працювала невелика кількість перукарів. На сьогоднішній день робочий персонал складає шестеро осіб, які працюють у цьому салоні вже тривалий час. Салон « Гламур » був нагороджений багатьма дипломами і грамотами з перукарського і манікюрного мистецтв, які розміщені зверху робочих місць салону.