Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОПЗ т.7з.2 МР.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
118.27 Кб
Скачать

Розділ 2. Забезпечення печеним хлібом.

1. Найменування частин.

2. Потреба у печеному хлібі.

3. Забезпечуються:

а) за рахунок військового хлібопечення;

б) за рахунок гарнізонного хлібопечення;

в) за рахунок цивільних хлібопекарних підприємств.

У тому числі:

• хлібозаводом №__

• місцевою хлібопекарнею.

• комерційною хлібопекарнею.

Розрахунок забезпечення хлібом складається по дням відмобілізування та приведення частини, з'єднання у бойову готовність.

А. доставка борошна та забезпечення хлібом.

1.Найменування хлібозаводів, пекарень, підрозділів.

2.Потреба у борошні (хлібі), кг.

3.Куди подається борошно, звідки відпускається хліб.

4.Час доставки.

5.Сили і засоби доставки борошна і хліба: у том числі:

• кількість (особового складу, транспорту);

• звідки виділяються.

Розрахунок розробляється по дням. До нього додається Рішення звуженого засідання виконкому місцевої Ради народних депутатів на випікання хліба місцевим хлібозаводом.

Розділ 3. Забезпечення водою для пиття та господарських потреб

1. Найменування продовольчих пунктів і підрозділів.

2. Чисельність особового складу, що перебуває на забезпечені.

3. Потреба у воді (літрів на добу)

- звідки доставляється вода;

- кількість;

- час доставки.

5. Сили і засоби доставки води:

- особовий склад;

- технічні засоби.

Розрахунок складається по днях за тривалістю строків готовності. До розрахунку додається текстуальний порядок забезпечення контингентів при різних ступенях бойової готовності.

Для забезпечення гарячим харчуванням особового складу кадру та військовозобов'язаних запасу, що прибувають у частини, з'єднання для їх доукомплектування до штатів воєнного часу у запасах продовольства для відмобілізування, бойового злагодження та передбачені продукти харчування (крім військових (возимих) за рахунок поточних запасів (норма 3) у розмірі половини дободачі - на 1-й день.

Гаряча їжа (складається з 2-ї страви, чаю, хліба та цукру) для особового складу готується господарським відділенням, яке розгортає пункт харчування - польовий або стаціонарний:

з причіпних кухонь - в районі зосередження (відмобілізування) на пункті прийому особовою складу. Кількість технічних засобів задіяних для приготування їжі і чаю, зберігання питної води та води дня господарських потреб (миття посуду), Інвентарю, розконсервація та миття казанків і т.і.) визначається в залежності від чисельності особового складу, та забезпечення поточного приготування їжі по мірі надходження особового складу.

Після укомплектування частин та підрозділів особовим складом до штатів воєнного часу харчування військовослужбовців організується по підрозділам, які мають штатні засоби приготування та доставки їжі у польових умовах.

у їдальні військової частили, офіцерських їдальнях та чайних, якщо відмобілізування проводиться у пункті постійної дислокації. Якщо обладнання їдальні не задовольняє повної потреби у приготуванні їжі додатково може бути обладнано пункт приготування гарячої їжі із застосуванням польових технічних засобів.

На час відмобілізування (від 24 до 72 годин) гаряча їжа як правило готується на пункті прийому за нормою №3, а після укомплектування підрозділів - на продовольчих пунктах цих підрозділів.

Гаряча їжа на пункті прийому особового складу готується по окремій розкладці продуктів, а у підрозділах по тижневій розкладці,, яка разом з продовольством видається довольчим підрозділам у період реалізації "Розрахунку-графіка на видачу продовольства, техніки та майна служби".

Довольчими підрозділами являються ті, що мають за штатами і табелями технічні засоби приготування та доставки їжі в польових умовах. Силами господарських відділень вони розгортають батальйонні (дивізіонні) пункти харчування.

У механізованому полку таких пунктів 9 (дев'ять):

мб-3; тб-1; адн-1; здн-1; кп-1; КП -1; мед.пункт-1.

Рішенням заступника командира полку по тилу особовий склад підрозділів, які не мають штатних засобів приготування їжі, прикріплюються на забезпечення до довольчих підрозділів з урахуванням зручності отримання їжі при сумісному виконанні бойових завдань.

У дивізії, крім вище згаданих пунктів харчування, господарським відділенням комендантської роти розгортаються пункти харчування на КП (ЗКП) і ТПУ, у окремому батальйоні матеріального забезпечення і на пересувному механізованому хлібозаводі.