Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
shpora voenka.docx
Скачиваний:
366
Добавлен:
29.02.2016
Размер:
118.83 Кб
Скачать

17.Роботи, які проводяться в парку у пгд та додаткові пости, які розгортаються.

Основні пункти плану паркового дня:- Огляд і перевірка стану машин командирами підрозділів, начальниками служб, іншими посадовими особами, екіпажами, водіями (механіками-водіями), фахівцями-ремонтниками і усунення виявлених недоліків;- Перевірка заправки експлуатаційними матеріалами систем, агрегатів і механізмів машин;- Технічне обслуговування та ремонт машин, що перебувають на зберіганні або після зберігання;- Технічне обслуговування і ремонт технічних засобів на місцях стоянки машин, що використовується для приведення техніки в бойову готовність.Як правило, з метою проведення паркового дня відпрацьовується план, в якому передбачається проведення на машинах конкретних робіт та інших завдань, спрямованих на забезпечення бойової готовності машин.

18.Відпрацювання плану проведення пгд та порядок підведення підсумків.

1. Планом проведення парко-господарського (паркового) дня можуть передбачатися такі основні заходи:

огляд стану озброєння, військової техніки та інших матеріальних засобів і виконання робіт з обслуговування озброєння та військової техніки, а також ремонту і усунення виявлених несправностей екіпажами, розрахунками, водіями та фахівцями-ремонтниками;перевірка джерел і споживачів електроенергії (акумуляторних батарей, генераторів, стартерів, електроприладів, радіостанцій, електростанцій, агрегатів живлення і т.п.);перевірка наявності та якості пального у баках машин і на складах;перевірка наявності запасних частин і приладдя, їх доукомплектування та обслуговування;ремонт та обладнання внутріпаркових доріг, огорож і елементів парку, прибирання території парку та паркових приміщень;огляд та дообладнання об'єктів матеріально-технічної бази;ремонт меблів, обладнання та спорядження казарми, речового майна і взуття; роботи з благоустрою та прибирання території військового містечка, господарських приміщень, їдалень, складів, клубів, бібліотек, майстерень, лазень, пралень та інших об'єктів, а також інші роботи.

2. За всім заходам, включеним до плану проведення парко-господарського (паркового) дня, визначаються: час і місце їх проведення, залучені сили та засоби, відповідальні за виконання посадові особи, хто контролює виконання.

3. План проведення парко-господарського (паркового) дня розробляється у з'єднанні (військової частини) командирами військових частин (підрозділів) і затверджується начальником штабу військової частини (з'єднання).

4. Виписки з плану парко-господарського (паркового) дня за дві доби до парко-господарського (паркового) дня доводяться до військових частин

1.Структура ремонтних підрозділів та частин в зсу.

Ремонтний взвод автомобільної техніки слугує для проведення поточного та середньго ремонту машин на готових агрегатах. Кількісний склад ремонтного взвода залежить від кількості і типу машин в частині.

Ремонтний взвод складається з трьох відділів:

  1. ТО автомобільної техніки (МРС-1М);

  2. Ремонт автомобільної техніки (МРМ-1М);

  3. ТО гусеничної техніки (МТО-АТ-М1).

Ремонтна рота БТ озброєння і техніки:

  1. Ремонтний взвод гусеничної БТОТ:

  • Окреме ТО (МТО-80);

  • Ремонтне відділення (ТРМ-А).

  1. Ремонтний взвод колісного і базового БТОГ

  • Відділення ТО (МТО-АТ);

  • Ремонтне відділення (ТРМ-А).

  1. Ремонтний взвод регламентов.:

  • Окреме регламентов. відділення СУВ (9В863);

  • Окреме регламентов. відділення ЕСО (МЕС);

  • Відділення ремонту двигуна (ТРМ-А).

Ремонтна рота (РАО):

  1. 1.1.Ремонтний взвод АРТ озброєння ПТОК;

1.2.Ремонтна майстерня АРТ озброєння (МРС-АР);

1.3.Ремонтна майстерня стрілецького озброєння (МРС-ОР);

1.4.Ремонтно-механічна майстерня (МРМ ТАЕ);

1.5.Ремонтна майстерня ЕОП (ОП-1);

1.6.Ремонтна майстерня спеціального призначення (М-1-Л-1).

  1. 2.1.Взвод регламентованого ремонту (МНР);

2.2.Машини контрольної перевірки (9В86-2);

2.3.МКП (9В863);

2.4.Пункт контролю подвижного складу (9В863);

2.5.МКП (9В866);

2.6.МКП (9В921).

  1. Майстерня по ремонту радіотехнічного устаткування (МРС).

Ремонтно-відновльвальний батальйон призначений для ремонту озброєння, воєнної техніки і допомоги підрозділів у виконання найбільш важких і трудоємних робіт по ТО і поточному ремонті.Кожний РВБ незалежно від призначення складається з управління, основних підрозділів, підрозділів забезпечення і обслуговування.

Складається з:Рота ремонту РАО;Рота ремонту автомобільної техніки;Рота ремонту БТ і озброєння;Евакуаційний взвод;Взвод ремонту засобів зв’язку, РХБ;Лабораторія вимірювання техніки;Відділення зв’язку;Відділення спец. робіт.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]