Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРСОВАЯ / Курсовая Туризм.doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
430.08 Кб
Скачать

Технологія туристської діяльності в туристському підприємстві “ПоліТревел”

1. Загальна характеристика туристського підприємства.

1.1.Група учнів прибула з Донецька до Києва ознайомитися з пам’ятками міста-героя. Туристським підприємством, що їх зустрічає у Києві є туристська фірма “ПоліТревел”, яка являється рецептивним тур оператором.

Місцезнаходження туристської фірми: м. Київ, вул. Франка, 44. Розташування цієї фірми є дуже зручним як для жителів міста. так і для гостей столиці, тому що вона знаходиться недалеко від станції метро “Університет”, а в ста метрах від фірми розташована пам’ятка історії – Володимирський собор.

Фірма “ПоліТревел” з’явилась в океані туристського бізнесу у 1992 році і встигла заявити про себе як стабільна, надійна, гнучка та впевнена в собі компанія. Об’єднані пристрастю до туризму співробітники цієї фірми вмиють передати цю пристрасть кожному, хто приходить в дім з назвою "ПоліТревел".

Доданки досвіду колективу – праця в вітчизняних туристських фірмах, партнерське спілкування з відомими західними, професійне володіння теорією педагогіки, знайомство з передовими інформаційними системами.

Всі зарубіжні колеги цінують в роботі "ПоліТревел" стабільність професіоналізм й обов’язковість.

Основні напрями в роботі "ПоліТревел": екскурсійні подорожі, відпочинок, навчання за кордоном, оздоровлення. І все – по вищому класу. А головне – організація турів по бажанню клієнта. Якщо це потрібно, навіть ім’я шановного туриста лишається в таємниці.

"ПоліТревел" є офіційним представником в Україні найвідоміших мовних шкіл та центрів, зокрема: “Anglo-Continental” та “Regent” (Англія), “DID” та “GLS” (Німеччина), “Pacific language inststute” (Канада), “Ecole des Roches” (Франція), “Inststut auf dem Rosenberg” (Швейцарія), “ELS language centers” (США), “Actilingua Academy” (Австрія), “Entorex” (Іспанія), “Speciality language center” (Австралія) та багатьох інших. Ці школи пропонують як дитяти розважально-мовні програми, так и курси для солідних VIP-дорослих (бізнесменів, урядовців тощо).

"ПоліТревел" постійно бере участь у найвідоміших всесвітніх виставках, семінарах та конференціях у галузі міжнародної освіти, що відбуваються в Лондоні, Берліні, Мілані, Москві, Ванкувері та ін.

Туристська фірма "ПоліТревел" вже сім років співробітничає з найвідомішими британськими коледжами, такими, як, наприклад, “Dover College” (Дувр), “Abacus College” (Оксфорд), “Saint School” (Сейлзбері), “Shernborne School” (Шернборн), “Kelly College” (Плішут), “Talbot Health School” (Борнмут) та з багатьма, багатьма іншими. велика кількість українських учнів-випускників британських шкіл – вже успішно вчаться сьогодні в кращих університетах Англії.

Керівником туристської фірми є Буринський Володимир Модестович, який є кваліфікованим спеціалістом в галузі туризму.

Форма власності – ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю).

Код фірми в міському статуправлінні – 17879 (див. додаток №1)

Ліцензія № 123528 від 13.09.01., строк дії якої з 07.09.2001 по 07.09.2004.

Ідентифікаційний код ТОВ "ПоліТревел" – 23518395 (див. додаток №2).

Посадові інструкції головного бухгалтера й агента по обслуговування й продажу авіаперевезень у додатку №3.