Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
dir_16_2001.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
282.62 Кб
Скачать

Підсистеми

1. ПЕРЕЛІК ПІДСИСТЕМ

У цілях цієї Директиви система транс'європейської звичайної залізничної системи може бути поділена на такі дві підсистеми:

(a) структурна сфера:

  • інфраструктура;

  • енергія;

  • контрольно-адміністративні заходи і сигналізація;

  • здійснення і управління переміщеннями;

  • рухомий склад; або

(b) сфера функціонування:

  • ремонт;

  • телематичні додатки для послуг перевезення пасажирів і вантажів.

2. ОПИС ПІДСИСТЕМ

Для кожної підсистеми або частини підсистеми спільний представницький орган на момент розробки відповідного проекту ТСІ пропонує перелік компонентів і аспектів, пов’язаних з інтеграцією.

Не порушуючи вибір аспектів і компонентів, пов’язаних з інтеграцією, або порядку, в якому вони ставатимуть предметом ТСІ, підсистеми включають, зокрема:

2.1 Інфраструктура:

Колії, залізничні стрілки, інженерні споруди (мости, тунелі тощо), взаємодіюча станційна інфраструктура (платформи, зони доступу, включаючи потреби людей з обмеженими фізичними можливостями тощо), обладнання з безпеки і захисту.

2.2 Енергія:

Система електрифікації, підвісні контактні лінії і пантографи.

2.3. Контрольно-адміністративні заходи і сигналізація:

Усе обладнання, необхідне для забезпечення безпеки і контролю за рухом поїздів, які мають право переміщуватися цією мережею.

2.4. Здійснення і управління переміщеннями:

Процедури і пов’язане обладнання, які забезпечують узгоджене функціонування різних структурних підсистем, при нормальній та погіршеній роботі, включаючи, зокрема, управління поїздом, планування переміщень і управління ними.

Кваліфікаційні вимоги, які можуть вимагатися для надання міжнародних послуг.

2.5. Телематичні додатки:

Відповідно до Додатку І, ця підсистема складається з двох елементів:

(a) додатки для пасажирських перевезень, у тому числі системи надання пасажирам інформації до і під час подорожі, системи бронювання і платежу, управління багажем і зв’язком між поїздами та іншими видами транспорту;

(b) додатки для вантажних перевезень, у тому числі інформаційні системи (моніторинг вантажів і поїздів у реальному часі), системи сортування і розміщення вагонів, системи бронювання, платежів і виставлення рахунків, управління зв’язками з іншими видами транспорту і видача електронних супровідних документів.

В

2.6. Рухомий склад:

Структура, система управління і контролю для всього обладнання поїзда, тяглових одиниць і одиниць перетворення енергії, гальмо, зчеплення і руховий механізм (візки, вісі тощо) і підвіска, двері, зона взаємодії між людиною і механізмом (водій, персонал поїзду і пасажири, включаючи потреби людей з обмеженими фізичними можливостями), пасивні чи активні прилади безпеки і речі, необхідні для здоров’я пасажирів та персоналу поїзда.

2.7. Ремонт:

Процедури, пов’язане обладнання, логістичні центри ремонту і резерви, які дозволяють проведення обов’язкового корегуючого чи превентивного ремонту, з метою забезпечення інтеграції залізничної системи і гарантування необхідного рівня роботи.

В

ДОДАТОК ІІІ

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]