Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
dir_16_2001.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
282.62 Кб
Скачать

Реєстри інфраструктури і рухомого складу

Стаття 24

1. Держави-члени забезпечать, щоб реєстри інфраструктури і рухомого складу публікувалися і оновлювалися щорічно. У таких реєстрах зазначатимуться основні риси кожної підсистеми або частини підсистеми (тобто, базові параметри) та їх кореляція з рисами, передбаченими чинними ТСІ. Для цього у ТСІ буде чітко зазначено, яка інформація має міститися у реєстрах інфраструктури і рухомого складу.

М1

2. Копія таких реєстрів буде надіслана зацікавленим державам-членам і Агентству, а також буде доступна для консультацій із зацікавленими сторонами, включаючи, принаймні, професійних учасників цього сектору.

В

РОЗДІЛ VIII

Перехідні положення

Стаття 25

М1

1. Агентство розробить, відповідно до статей 3 і 12 Регламенту (ЄС) № 881/2004, на базі інформації, наданої державами-членами згідно з частиною 3 статті 16, технічних спеціальних документів і текстів відповідних міжнародних угод, проект довідкової системи технічних правил, забезпечуючи поточний ступінь сумісності ліній і рухомого складу, який буде входити до Директиви, як визначено у частині 3 статті 1. Комісія, згідно з процедурою, зазначеною у частині 2 статті 21, перевірить цей проект і вирішить, чи може він складати довідкову систему до ухвалення ТСІ.

В

2. Після ухвалення вищезазначеної довідкової системи держави-члени повідомлять Комітет про намір ухвалити будь-яке національне положення чи про розробку будь-якого проекту на своїй території, який відхиляється від довідкової системи.

РОЗДІЛ IX

Прикінцеві положення

Стаття 26

Будь-яке рішення, прийняте згідно з цією Директивою, відносно оцінки відповідності або зручності використання компонентів інтеграції, перевірки підсистем транс'європейської звичайної залізничної системи, та будь-яке рішення, прийняте згідно зі статтями 11, 12, 17 і 19, міститиме детальні причини, на якому воно базується. Воно повідомлятиметься якнайскоріше зацікавленій стороні, із зазначенням заходів, передбачених чинним законодавством держави-члена, та часового періоду, протягом якого ці заходи мають бути реалізовані.

Стаття 27

1. Держави-члени ухвалюють необхідні закони, підзаконні акти та адміністративні положення для виконання цієї Директиви не пізніше 20 квітня 2003 року, за винятком положень, специфічних для кожної ТСІ, які впроваджуватимуться відповідно до угод, характерних для кожної ТСІ. Про це вони повідомлять Комісію.

2. Якщо держави-члени ухвалюють такі положення, то вони повинні містити посилання на цю Директиву або супроводжуватись таким посиланням у разі їхньої офіційної публікації. Методи розробки зазначеного посилання визначаються державами-членами.

Стаття 28

Кожні два роки і вперше – 20 квітня 2005 року Комісія звітуватиме перед Європейським Парламентом і Радою про досягнення в інтеграції транс'європейської звичайної залізничної системи. Цей звіт також міститиме аналіз випадків, передбачених статтею 7.

Спільний представницький орган розробить і регулярно оновлюватиме інструмент, за допомогою якого можна буде надавати, на вимогу держави-члена або Комісії, карту рівня інтеграції транс'європейської звичайної залізничної системи. Цей інструмент використовуватиме інформацію, яка міститься у реєстрах, передбачених статтею 24.

В

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]