Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Proektny_analiz_33 (1).doc
Скачиваний:
186
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
1.96 Mб
Скачать

Перелік робіт, обов’язкових для виконання студентом під час вивчення дисципліни “Проектний аналіз”

Види робіт

Кількість балів

1. Пасивна робота на семінарських (практичних) занять (за умови відвідування більше 80 % занять)

2

2. Виступ на практичному занятті, участь в обговоренні окремих проблем, відповідь на запитання викладача (з інтервалом оцінок 0, 1, 2 залежно від розуміння суті питання, повноти його висвітлення і глибини аргументації)

0 – 2

3. Виконання індивідуальної роботи (з інтервалом оцінок 0, 1, 2, 3 залежно від розуміння суті завдання, повноти його висвітлення і глибини аргументації)

0 – 3

4. Поточне експрес-тестування (з інтервалом оцінок 0,1,2 залежно від кількості правильних відповідей)

0 – 2

5. Підготовка та презентація аналітичних оглядів (рефератів) з окремих питань за погодженням з викладачем, участь у ділових іграх, розгляді практичних ситуацій (з інтервалом оцінок 0, 1, 2, 3 залежно від рівня роботи)

0 – 3

6. Участь у студентських конференціях, конкурсах, олімпіадах за тематикою дисципліни (з інтервалом оцінок 1, 2, 3, 4, 5 залежно від результатів участі)

1 – 5

Максимальна кількість балів за поточний контроль 40 балів.

Модульний контроль. Модульний контроль здійснюється у формі контрольних робіт (максимальна оцінка – 20 балів) за окремими частинами дисципліни (модулями). Для контролю дисципліна «Проектний аналіз» поділена на три модулі.

За відсутності студента на контрольному заході без поважних причин модуль вважається не опанованим. Перескладання модулів здійснюється у терміни визначені викладачем. Результати модульного контролю доводяться до відома студентів.

Максимальна кількість балів за модулями дорівнює 100 балам (40 + 320). Отримана студентом кількість балів за таблицею трансформується в оцінки національної шкали, табл. 8.

Таблиця 8

Відповідність шкал оцінок засвоєння навчального матеріалу

Оцінка за ECTS

Іспит

Залік

Бали

A

Відмінно

Зараховано

90 - 100

B

Добре

Зараховано

81 - 89

C

70 - 80

D

Задовільно

Зараховано

61 - 69

E

50 - 60

FX

Незадовільно, з обов’язко-вим перескладанням окремих модулів

Не зараховано

26 - 49

F

Незадовільно, з обов’язко-вим перескладанням повного курсу

Не зараховано

0 - 25

Захист курсової роботи

Виконання курсової роботи з курсу “Проектний аналіз” є складовою навчального процесу. Вимоги щодо написання курсової роботи наведені у п. 4. Курсову роботу студент захищає перед комісією у присутності навчальної групи. Тези доповіді студент готує заздалегідь. Доповідь повинна бути змістовною і тривати до 7 хвилин.

У доповіді необхідно:

  • назвати тему курсової роботи, показати її актуальність та значущість;

  • сформулювати основну мету і завдання дослідження;

  • стисло розкрити зміст структури роботи;

  • доповісти про результати роботи, зроблені висновки і внесені пропозиції.

Після доповіді студент відповідає на запитання викладачів. Під час захисту оцінюються: якість виконаної студентом курсової роботи, рівень знань та набутих навичок щодо висвітленої теми, вміння аналізувати практичну діяльність підприємств, логічно і аргументовано викладати думки, відповідати на запитання, обґрунтовувати власну точку зору.

Результати захисту курсової роботи оцінюються за чотирибальною системою (“відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно”) та проставляються в заліковій відомості навчальної групи та заліковій книжці студента. У випадку незадовільної оцінки курсову роботу необхідно доопрацювати або виконати нову за даними господарської діяльності підприємства.

Підсумковий контроль – комплексне оцінювання якості засвоєння навчального матеріалу дисципліни за всіма видами навчальних занять. Підсумковий контроль здійснюється у формі іспиту з «Проектного аналізу». Основним завданням іспиту є перевірка розуміння студентами програмного матеріалу дисципліни в цілому, розуміння логіки та взаємозв’язків між окремими розділами, здатність творчо використовувати отриманні знання у розв’язанні практичних проблем діяльності підприємства.

Екзаменаційне завдання (білет) містить наступні завдання:

              1. Завдання на розуміння концепції та інструментарію проектного аналізу (п. 5).

              2. Завдання на розкриття змісту основних понять і термінів дисципліни (п. 7).

              3. Розрахункове завдання.

              4. Завдання на аналіз ситуації, обґрунтування управлінських рішень щодо доцільності реалізації проекту, розробки заходів, що підвищують рівень привабливості проекту.

              5. Завдання на виявлення творчого осмислення явищ, процесів, які вивчаються дисципліною (п. 6).

У разі виконання студентом всіх видів поточних та модульних контрольних заходів семестровий контроль може проводитись без участі студента шляхом визначення середньозваженого бала результатів двох модульних контролів та результату захисту курсової роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]