Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Proektny_analiz_33 (1).doc
Скачиваний:
186
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
1.96 Mб
Скачать

4.2. Структура та зміст курсової роботи

Структура курсової роботи складається з таких елементів:

Вступ повинен бути коротким (не більше 2 сторінок). У ньому необхідно обґрунтувати вибір теми, висвітлити її актуальність, теоретичне і практичне значення в умовах ринкових відносин. Визначити мету та завдання курсової роботи, назвати, який саме інформаційний та статистичний матеріал використано.

  1. Фінансово-економічний аналіз господарської діяльності обраного підприємства. Метою даного розділу є аналіз фінансових показників діяльності, який дозволить оцінити ефективність господарської діяльності, виявити недоліки, ліквідація яких дозволить підприємству нарощувати обсяги виробництва і покращувати результати своєї діяльності, визначити найбільш раціональні шляхи використання наявних ресурсів і сформувати оптимальні напрямки розвитку підприємства. Крім того, такий аналіз може виступати як інструмент розробки певного інвестиційного проекту розвитку діяльності підприємства.

  2. Опис проекту … Проект розробляється з урахуванням сучасних підходів та вимог, які широко висвітлені в спеціальній літературі. При складанні плану проекту слід дотримуватись рекомендацій та вимог; наведених в розділі 4.6 даних методичних вказівок.

  3. Аналіз проекту …. Проводиться аналіз запропонованого в розділі 2 курсової роботи проекту згідно функціональних напрямків аспектів проектного аналізу, визначаються основні економічні показники фінансової ефективності проекту.

Висновки про життєздатність проекту. Підводяться підсумки виконання курсової роботи, робляться висновки щодо можливості використання результатів роботи в практичній діяльності обраного підприємства. (Обсяг – 1 – 2 сторінка.)

Список використаних літературних джерел.

4.3. Підбір літератури та інших матеріалів з теми курсової роботи

Навчальну та спеціальну літературу з теми курсової роботи студент добирає самостійно, використовуючи для цього алфавітний, предметний та систематизований каталоги, які є в кожній бібліотеці. Консультацію з питань добору літератури студент може отримати у викладачів кафедри чи у працівників бібліотеки.

Ознайомлення найкраще починати з підручників та навчальних посібників, де матеріал викладений послідовно та систематизовано. Проте при цьому не можна обмежуватись підручником. Під час добору літератури особливу увагу слід звернути на періодичні видання та наукові статті.

Обов'язково слід вивчити та використати, у процесі написання курсової роботи нормативні акти (закони, постанови, положення тощо), що регулюють господарську діяльність підприємства.

Розробка проекту потребує ознайомлення з великим обсягом базової інформації стосовно різних аспектів майбутнього проекту, які можна отримати з різних джерел: державних статистичних видань, бюлетенів, аналітичних матеріалів періодичних видань економічного спрямування, підприємств відповідних галузей народного господарства, а також шляхом самостійного вивчення ринку та прогнозування його розвитку.

Список використаних літературних джерел та інших матеріалів необхідно систематизувати і розмістити після заключної частини тексту курсової роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]