Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Grammatik 2014.doc
Скачиваний:
840
Добавлен:
17.02.2016
Размер:
1.75 Mб
Скачать

332. Übersetzen Sie ins Deutsche.

A) 1. Голос цієї людини здається менізнайомим.2.Представ мене, будь ласка, професору.3. З цим росіянином ми вже зустрічались.4.Я можу поговорити з паномШнайдером? 5.На першому поверсі є автоматз напоями.6.Вимовляй цей приголосний правильно!7.Звернися до професора. Він допоможе тобі.8.На нашій кафедрі працюють шістькандидатів наук.9. Відповідь дипломата справила нажурналіста велике враження.10.Після обіду я не можу прийти.Я записалася до парикмахера (einenTerminhaben). 11. Почитайнашому хлопчику казку прозайця і лева.12.У цій ситуації усе залежатиме тількивід президента.13.Я знаю цього філолога, він побувавв усіх кутках нашої планети. 14. Я вітаюся з колегою мого чоловіка. 15. Усі читають промову президента країни. 16. Статті цього журналіста подобаються читачам. 17. Я не знаю цього пана. 18. Ми розповідаємо друзям цю історію. 19. Я відповіла цій людині. 20. Вона купує подарунки всім братам і сестрам. 21. Директору подобається проект цього архитектора. 22. Я даю подрузі книгу. 23. Учитель виправляє помилки студента. 24. Дівчина вішає сукню в шафу. 25. Ми вітаємо цього спортсмена. 26. Лікар обстежує серце хворого.

B) 1. Робота вчителя важка. 2. Я розмовляв з астрономом. 3. Думка цього інженера дуже цікава. 4. Робітники допомогли своєму колезі. 5. Астроном спостерігає одну цікаву планету. 6. Діти подарували квіти героєві. 7. Ти знаєш ім'я головного героя цього оповідання? 8. Ти пишеш цю букву невірно. 9. Вчитель розповів учням про відмінювання іменників. 10. Вчора я познайомився з одним журналістом. 11. На столі лежав підручник нашого доцента. 12. Спитайте цього аспіранта, чи він знає цього студента. ІЗ. Кого питає вчитель? Вчитель питає нашого лаборанта, чи він бачив сьогодні цього хлопця в лабораторії. 14. Студент зробив помилку. 15. Ти вже бачив цю людину? Я хочу поговорити з нею. 16. Де вчиться сестра цього студента? 17. Відповідь цього аспіранта дуже сподобалася нашому професорові. 18. Мені подобається професія агронома. 19. У цій туристській групі є один математик, один лаборант, одна молода лікарка, один пастух й один князь. 20. На кораблі я познайомився з одним архітектором і одним філологом. 21. Ти бачив ведмедя у нашому зоопарку? 22. Я забув прізвище цього філософа. 23. У моєму серці горить вогонь.

C) 1. Батьки Індіри приїдуть у цьому році до Німеччини. 2. Маріїн будинок подобається усім. 3. Він читає твори Йоганна Вольфганга Гете в оригіналі. 4. Ви вже бачили будинок пана і пані Лерок? 5. Мені дуже подобається „Реквієм" Моцарта. 6. Туристи оглянули визначні місця Львова. 7. Ти знаєш номер телефону пана Тишлера? 8. Які вірші Тараса Шевченка вивчають учні у школі? 9. Твій брат уже повернувся з Німеччини? 10. Він недавно повернувся з Німеччини, але зразу поїхав у Швейцарію. 11. Де знаходиться Павлова хата? 12. На Дунаї знаходяться багато міст Європи. 13. Столиця Угорщини розташована на Дунаї. 14. Відень – столиця Австрії. Він теж лежить на Дунаї. 15. Це гроші не з Швейцарії, а з Федеративної Республіки Німеччини. 16. Він посилає лист в Англію.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]