Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
54
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
513.02 Кб
Скачать

2. Поточний контроль знань студентів

2.1. Об’єктами поточного контролю знань студентів є:

а) систематичність та активність роботи на семінарських (лабораторних, практичних) заняттях;

б) виконання завдань для самостійного опрацювання;

в) виконання модульних (контрольних) завдань.

2.2. При контролі систематичності та активності роботи на семінарських (практичних, лабораторних) заняттяхоцінці можуть підлягати: рівень знань, продемонстрованих у відповідях і виступах на семінарських (практичних) заняттях; актив­ність в обговоренні питань, винесених на семінарські (практичні) заняття; результати виконання і захисту лабораторних робіт, експрес-контролю тощо.

2.3. При контролі виконання завдань для самостійного опрацюванняоцінці можуть підлягати: самостійне опрацювання тем у цілому чи окремих питань; проведення розрахунків; написання рефератів; підготовка конспектів навчальних чи наукових текстів; підготовка іноземних текстів встановлених обсягів тощо.

2.4. При виконанні модульних (контрольних) завданьоцінці можуть підлягати тести, виконання письмових завдань під час проведення контрольних робіт, виконання індивідуальних зав­дань, розв’язання виробничих ситуацій (кейсів), інші завдання.

Модуль— це частина програми дисципліни, яка складається з пов’язаних між собою у певному співвідношенні теоретичних, емпіричних і практичних компонентів змісту, кожна складова якого оцінюється в балах.

Кількість модулів залежить від числа кредитів, відведених на вивчення дисципліни в семестрі, й упорядковується таким чином:

Кількість кредитів

Кількість модулів

Від 1 до 2

Не більше двох

Від 2,5 і більше

Не більше трьох

2.5. Кафедра самостійно розподіляє загальну кількість балів (40), за якими оцінюється вся поточна робота між об’єктами контролю: систематичність та активність роботи; виконання завдань для самостійного опрацювання; виконання модульних завдань.

2.6. Конкретний перелік робіт (завдань), які студенти зобов’язані виконати за семестр, та критерії їх оцінки визначаються кафедрою, включаються до робочої програми дисципліни і доводяться до студентів на початку семестру.

Завдання, які не ввійшли до об’єктів поточного контролю, зазначених у п. 2.1, — участь у роботі конференцій, підготовка наукових публікацій тощо, — можуть за рішенням кафедри бути об’єктом додаткового заохочення роботи студентів. При цьому загальна кількість балів, що вноситься до залікової або екзаменаційної відомості за поточну роботу, не може перевищувати 40.

2.7. Особливості поточного контролю знань студентів заочної форми навчання.

2.7.1. Об’єктом поточного контролю знань студентів заочної форми навчання можуть бути: домашні письмові роботи з дисципліни, з яких складені індивідуальні завдання, або модульні завдання, що виконуються в аудиторії під контролем викладача.

2.7.2. Самостійно виконані домашні письмові роботи перевіряються викладачем та підлягають захисту в процесі співбесіди зі студентом.

2.8. Результати поточного контролю знань студентів, які одер­жали 20 і більше балів (25, 30, 35, 40), вносяться до залікової або екзаменаційної відомості; за інших результатів у відомостях проставляється 0 балів.

Соседние файлы в папке грабова БО в галузях