Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота з ОГГ Гінкул Аліни ГРС-303а.docx
Скачиваний:
104
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
578.13 Кб
Скачать

Умови бронювання в готелі «Юність»:

Для оформлення бронювання Вам необхідно внести передоплату у розмірі 100% від загальної вартості замовлення.

Розрахункова година в готелі - 12:00

Броню можливо змінити або зняти за 3 днів до заїзду.

У разі порушення даного правила стягується штраф у розмірі вартість 1 доби проживання. У разі неприбуття в заброньований номер сума гарантійної передоплати не повертається.

Безкоштовна ануляція замовлення за добу до дати заїзду.

У разі пізньої ануляції броні (пізніше 12:00 дня передує даті заїзду) стягується штраф у розмірі добової вартості номера.

Оплата проживання при поселенні в готель готівкою або кредитною карткою, оплата за безготівковим розрахунком, передоплата кредитною карткою.

Готель залишає за собою право попередньо заблокувати кошти на кредитній карті до прибуття гостя.

Послуги служби бронювання надаються безкоштовно.

Плата за бронювання не стягується.

Готель «Юність», бронювання:

+38 048 728-23-99booking@odessahotels.ru

Служба обслуговування

З погляду гостей, служба обслуговування є найважливішою в готелі, тому що персонал саме цієї служби працює з клієнтами в постійному контакті і виконує всі функції, пов'язані з їхнім безпосереднім обслуговуванням. Службу обслуговування очолює менеджер, якому підлеглі швейцари, підношувачі багажу, ліфтери, консьєржі, розсильні, водії (обслуговують орендовані машини і паркують автомобілі гостей). Перші враження клієнтів про готель надто важливі, тому на персонал служби обслуговування покладається особлива відповідальність. Як правило, першими зустрічають гостей швейцари, що стоять біля входу в готель. Вони повинні привітати гостей, допомогти їм вийти з машини. Швейцари повинні володіти інформацією про послуги, що маються в готелі, про готельні заходи (конференції, банкети), про місце розташування готелю. Супроводять гостей у номери, а також доставляють багаж. Під час супроводу їм рекомендується підтримувати з гістьми розмову. При цьому особливо важливо дати інформацію про існуючі в готелі послуги: наявність і режим роботи ресторану, кафе, бару, пральні, хімчистки, спортзалів і т. д. Після прибуття в номер персонал повинен допомогти гостю розміститися: пояснити (і одночасно перевірити справність), що і як працює (освітлення, радіо- і ТВ- приймачі, кондиціонери, телефон). Якщо в гостя не виникло додаткових питань, коридорний повинен чемно попрощатися (наприклад, сказати: "Я бажаю Вам приємного перебування в нашому готелі") і залишити номер.

Організація приміщень для побутового обслуговування в готелі «Юність»

На поверсі надаються такі побутові послуги: ремонт і прасу­вання одягу; чищення взуття; термінове прання і хімчистка одягу; подавання сніданків, обідів і вечерь у номер тощо. Приміщення для побутового обслуговування знаходяться окремо на поверсі. До при­міщень побутового обслуговування відносяться: блок приміщень, що надають побутові послуги; приміщення для обслуговуючого пе­рсоналу; приміщення для чистої білизни; приміщення для брудної білизни; приміщення для зберігання інвентарю, який використову­ють для прибирання; блок обслуговуючих приміщень: санвузол, сміттєпровід, сервізна з вантажним ліфтом.

До блоку приміщень, що надають побутові послуги відносять­ся приміщення для ремонту і прасування одягу, до яких є вільний доступ. Обладнується столами, дошками для прасування, ракови­ною для миття рук, стойкою для розвішування одягу.

Приміщення для обслуговуючого персоналу знаходяться непо­далік від поверхового холу. Обладнуються робочим столом, стіль­цями, диваном, вбудованою або окремою шафою, холодильником, телефоном, системою зв'язку з номерами і вестибюльними служба­ми.

Приміщення для чистої білизни розміщується поруч із вантаж­но-пасажирським ліфтом, кабіна якого відчиняється в бік блоку приміщень для обслуговування на поверсі. Може бути оснащене шахтопідйомником.

Приміщення для брудної білизни передбачається площею до 8 м та розміщується з вантажним ліфтом. Обладнується стелажами і білизнопроводом з приймальними клапанами для спуску брудної білизни.

Клінінгова служба готелю «Юність» займається прибиранням готельних номерів, коридорів, вестибюлю, адміністративної групи приміщень та складських приміщень.

Сервіс-служба готелю «Юність» надає клієнтам інформацію про платні послуги, наприклад, перукарню, замовлення квитків до театру та квитків на різноманітні екскурсії, басейн, прокат велосипедів, сауну, солярій, фітнес-зал та інші.