Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Проектування готелю / GRS_met_kurs_proekt_2011.doc
Скачиваний:
101
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
1.16 Mб
Скачать

2. Вибір теми курсового проекту

Вибір теми курсового проекту є першим етапом і має важливе значення для успішного виконання всієї роботи і здійснюється студентом разом із керівником на основі запропонованої орієнтовної тематики курсових проектів затверджених кафедрою (дод.1) на основі тематичного плану дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства”. При виборі теми слід враховувати її практичну актуальність і можливість використання набутих при цьому навичок в роботі над дипломним проектом.

Студентам, які беруть участь у науково-дослідній роботі кафедри, можуть бути запропоновані теми курсового проекту, що є продовженням їх наукових досліджень. Виконання однакових тем кількома студентами не дозволяється.

Після вибору теми курсового проекту студент, разом із керівником, уточнює план проекту і отримує завдання з зазначенням реквізитів автора, теми і рекомендованого плану роботи (дод.2), а також терміну подання готового проекту на кафедру. Завдання підписують керівник і студент-виконавець і його дотримання є обов'язковим для подальшої роботи.

3. Структура та етапи виконання курсового проекту

Курсовий проект виконується на підставі глибокого вивчення спеціалізованої літератури за фахом і він складається із пояснювальної записки і графічних матеріалів.

Структура пояснювальної записки:

У вступістисло характеризується стан розвитку галузі готельно-ресторанного господарства на сучасному етапі та задачі щодо її розвитку (2-3 сторінки).

Характеристика району розміщення проектуємого закладумістить аналіз можливості побудови об’єкту готельно-ресторанного господарства у заданому районі дислокації (аналіз діяльності існуючих об’єктів готельно-ресторанного господарства, вивчення контингенту потенційних споживачів та можливості підключення до існуючих мереж комунікацій).

Технологічна частинаскладається із розробки виробничої програми та схеми технологічного процесу закладу ресторанного госопдарства при готелі, визначення структури та складу приміщень, розрахунок чисельності працівників цехів, розрахунку та підбору обладнання виробничих цехів, визначення площі цехів та загальної площі і етажності будівлі.

Примітка: розрахунок та підбір обладнання виробничих цехів закладу при готелі (згідно завдання) проводиться розрахунковим методом за загальноприйнятими методиками 10.

Графічна частинаскладається із креслень:

- Об’ємно-планувальне рішення І-го поверху готелю.

- Об’ємно-планувальне рішення закладу ресторанного господарства при готелі з розміщенням устаткування у виробничих цехах визначених у завданні.

- Об’ємно-планувальне рішення типового житлового поверху готелю (без меблів у номерах).

Креслення виконуються на форматі А3 на комп’ютері і оформлюються згідно загальноприйнятих стандартів. Зразок штампу креслення наведений у дод.4.

Висновки і рекомендаціїповинні містити аналіз всіх аспектів курсового проекту як теоретичних, так і аналітичних та практичних. Висновки записуються окремими пунктами конкретно та лаконічно, а на їх основі формулюються реко­мендації.

Список використаної літератури та інтернет-ресурсіввключає всі джерела у порядку посилань на них у тексті.

Рекомендовані плани курсового проекту залежать від його теми (дод.2).

Соседние файлы в папке Проектування готелю