Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Проектування готелю / GRS_met_kurs_proekt_2011.doc
Скачиваний:
101
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
1.16 Mб
Скачать

7. Висновки та пропозиції

Висновки і пропозиції формуються на основі матеріалів виконаного курсового проекту чітко і аргумен­товано. Вони мають відобразити доцільність побудови закладу та прийнятих в ньому технічних і технологічних рішень і містити рекомендації щодо можливості подальшого розвітку проектованого закладу.

8. Оформлення курсового проекту

При оформленні пояснювальної записки та графічних матеріалів дипломного проекту необхідно керуватися вимогами ДСТУ Б А.2.4-4-95 (ГОСТ 21.101-93) «Основні вимоги до робочої документації» (вид. Державного комітету України у справах містобудування і архітектури, К., 1997).

Пояснювальна записка і графічна частина виконуються у друкованому вигляді державною мовою (шрифт Arial Cyr, розмір 12, інтервал 1,5) без помарок і виправлень. Кожна сторінка тексту (формат А4) має рамку - 10 мм від верхнього, нижнього та правого країв сторінки; 20 мм - від лівого краю. Відстань літер тексту від країв рамки – 5-10 мм (дод.4).

Оформлення і нумерація рисунків

Кількість ілюстрацій у проекті визначається їх змістом і доцільністю і приведення їх має керуватися принципом надання тексту більшої зрозумілості і конкретності.

Усі ілюстрації (схеми, діаграми, графіки і т.п.) звуться рисунками і розміщуються відразу після посилання на них у тексті. Рисунки нумеруються арабськими цифрами без знаку “№” послідовно. Номер рисунку складається із двох цифр: перша – номер розділу, а потім через крапку – номер рисунку у межах розділу (наприклад, для Розділу 1 нумерація рисунків буде наступна: 1.1, 1.2 і т.д.; для Розділу 2 – 2.1, 2.2 і т.д.).

Примітка: при оформленні таблиць дозволяється використовувати інтервал - 1, а шапки таблиць (при необхідності) можна виконувати меншим шрифтом за розміром (але не менше 10 пт).

Курсовий проект повинен бути логічно побудованим, змістовним, розкривати задум проекту, вміщувати методи розрахунків і самі розрахунки, висновки і пропозиції.

Формулимають бути розміщені по центру рядка. Розшифрування символів і числових коефіцієнтів слід наводити відразу під формулою після слова "Де", у послі­довності їх розташування у формулі, починаючи писати кожен символ із нового рядка. Нумерація формул наскрізна по всьому тексту і наводиться по правій межі сторінки у круглих дужках (див.приклад).

Приклад наведення формул у курсовому проекті:

Fостаточна=1.3 Fж.п (26)

Посиланняу тексті на джерела інформації наводять у квадратних дужках, зазначаючи їх порядковий номер за списком літератури.

Цифровий матеріал експериментальних досліджень рекомендується оформляти у вигляді таблиць. Таблицюрозмі­щують у тексті після першого посилання на неї. У правому верхньому кутку сторінки пишуть слово «Таблиця 1.1» (перша таблиця першого розділу), під нею розміщується її назва, яка не підкреслюється. Таблицю розміщують вертикально або горизонтально. У випадку, коли таблиця розміщується на двох сторінках, її графи нумеруються на обох сторінках арабськими цифрами, на другій сторінці у правому верхньому кутку робиться надпис «продовження таблиці» з малої літери та зазначається її номер. У тексті при посиланні на таблицю це слово ско­рочується, а потім зазначається її повний номер (наприклад: табл. 2.2).

Забороняється списування тексту з літературних джерел, довільне скорочення слів, термінів, назв, окрім загаль­ноприйнятих.

Курсовий проект містить:

• титульну сторінку;

• завдання;

• зміст;

• вступ;

• характеристика району розміщення проектуємого закладу;

• технологічні розрахунки;

• висновки і пропозиції;

• список використаних джерел та інтернет-ресурсів;

• додатки.

Титульна сторінкаоформлюється за формою, наведеною у додатку 3.

Змістстановить перелік розділів курсового проекту з зазначенням номеру сторінки. Розділ може поділятися на підрозділи.

«Вступ», «Висновки і реко­мендації», «Список використаних джерел і інтернет-ресурсів», «Додатки» не нумеруються як розділи. Нумерація розділів і підрозділів здійснюється згідно з вимогами Держстандарту. Нумерація сторінок повинна бути наскрізною. Номер сторінки проставляється арабською цифрою у правому нижньому куті сторінки. На першій сторінці (титульна сторінка) і другій (завдання) сторінках нумерація не проставляється, але враховується.

Рисунки і таблиці, які розміщені на окремих сторінках, включаються у загальну нумерацію. Список використаної літератури, додатки виносяться у кінець роботи і підлягають наскрізній нумерації.

Соседние файлы в папке Проектування готелю