Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
INDIVIDUAL.docx
Скачиваний:
55
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
437.32 Кб
Скачать

4. Керівництво та структура

4.1. Відділ очолює начальник Відділу – головний бухгалтер, який призначається на посаду і звільняється з посади в установленому законодавством порядку.

4.2. Структура та чисельність Відділу визначається штатним розписом ТОВ.

4.3. Начальник Відділу має одного заступника начальника відділу, який призначається на посаду, звільняється з посади в установленому законодавством порядку.

У разі відсутності начальника Відділу, заступник начальника Відділу виконує його обов’язки.

4.4. Коло посадових обов’язків начальника Відділу та заступника начальника Відділу визначається цим Положенням.

Коло посадових обов’язків головних спеціалістів Відділу визначається їх посадовими інструкціями.

4.5. Начальник Відділу, заступник начальника Відділу та головні спеціалісти Відділу повинні дотримуватись правил внутрішнього трудового розпорядку.

5. Права та відповідальність

Відповідно до завдань та функцій Відділ має право:

5.1. Безперешкодно перевіряти додержання законності структурними підрозділами ТОВ в межах компетенції Відділу.

5.2. Одержувати в установленому порядку від посадових осіб структурних підрозділів ТОВ документи, довідки, розрахунки, інші матеріали, необхідні для виконання покладених на Відділ завдань.

З метою забезпечення своєчасного виконання завдань, які потребують оперативного вжиття відповідних заходів, посадові особи ТОВ зобов'язані невідкладно подавати необхідні матеріали на вимогу Відділу.

5.3. Залучати за згодою керівників структурних підрозділів ТОВ працівників для виконання окремих робіт, проведення яких забезпечується Відділом відповідно до покладених на нього завдань.

5.4. Інформувати Голову ТОВ про покладення на Відділ обов'язків, що виходять за межі його компетенції, а також про випадки неподання або несвоєчасного подання на вимогу Відділу необхідних матеріалів посадовими особами структурних підрозділів .

5.5. Вносити Голові ТОВ пропозиції щодо покращення фінансової діяльності ТОВ.

5.7. За дорученням Голови ТОВ в установленому порядку представляти ТОВ в органах законодавчої, виконавчої, судової влади, громадських та правоохоронних органах, на підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності з питань, що відносяться до завдань та функцій Відділу.

5.8. За невиконання або неналежне виконання функціональних обов’язків, передбачених цим Положенням та посадовими інструкціями працівники Відділу несуть відповідальність у встановленому законодавством порядку.

6. Завдання, обов’язки, права та відповідальність начальника Відділу

6.1. На посаду начальника Відділу призначається особа з вищою освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста і стажем роботи за фахом у державній службі на керівних посадах не менше 5 років або за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 7 років.

6.2. Начальник Відділу:

6.2.1. Здійснює керівництво діяльністю Відділу відповідно до завдань і функцій, передбачених цим Положенням, визначає ступінь відповідальності працівників Відділу.

6.2.2. Визначає політику та стратегію діяльності Відділу.

6.2.3. Регулює роботу Відділу щодо його ефективної взаємодії з структурними підрозділами ТОВ з питань, що стосуються його діяльності.

6.2.4. Підписує разом з Головою ТОВ документи, що є підставою для приймання і видачі товарно-матеріальних цінностей та коштів, а також розрахунки, кредитні та фінансові зобов’язання, візує договори.

6.2.5. Має право відмовити у прийнятті до виконання документи, що суперечать вимогам законодавчих та інших нормативно-правових актів, порушують договірну і фінансову дисципліну, про що письмово повідомляє КЕРВНИКА ТОВ.

6.2.6. Вносить пропозиції керівник ТОВ «Сінлаб-Українв» щодо призначення та звільнення з посад, переведення працівників Відділу, про їх заохочення та притягнення до відповідальності в установленому порядку.

6.2.7. Організовує у Відділі роботу з документами у відповідності до вимог чинного законодавства та здійснює контроль за додержанням термінів їх виконання.

6.3. Начальник Відділу несе персональну відповідальність за невиконання або неналежне виконання покладених на Відділ завдань і функцій відповідно до чинного законодавства.

[32,ст34]

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]