Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Отчет по практике АМКУ_Билан.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
358.91 Кб
Скачать

Висновки

Антимонопольний комітет — офіційна урядова організація, яка регулює ринки з метою підтримання вільної конкуренції у виробництві та продажі товарів та послуг, та недопущення встановлення монополії на ринку. Проходження практики в даній державній установі допомогло поглибити свої знання та застосовувати уже існуючі на практиці. В загальному метою проходження практики в Антимонопольному комітеті України було – закріплення та накопичення знань економічного, правового, управлінського характеру, а також формування певних навичок для майбутньої професійної діяльності.

За даний період я засвоїла необхідні законодавчі, нормативно-правові та методичні завдання; здійснювала збір фактичної та статистичної інформації; займалась архівуванням документів; поглиблювала теоретичні знання із фаху; ознайомилась та засвоїла комплекс цілей, завдань, напрямів, аспектів діяльності АМКУ; опанувала механізм прийняття управлінських рішень, відповідно до функціональних обов’язків різних посадових осіб.

Практика в Четвертому Управлінні досліджень і розслідувань виявилась досить цікавою та насиченою різноманітними завданнями які допомогли систематизувати теоретичні знання. За даний період я детальніше дізналась про роботу управління, галузеву спеціалізацію. Засвоїла його цілі, завдання та основні напрями роботи; ознайомилася з методами збору інформації та її обробкою.

Навчилася визначати вид порушення законодавства про захист економічної конкуренції та застосування при цьому відповідної нормативно-правової бази тако ж засвоїла заходи АМКУ щодо виявлення порушень та застосування відповідальності за порушення конкурентного законодавства.

Також отримала навички з менеджменту персоналу; дізналася функціональні обов’язки керівників та працівників різних рівнів АМКУ; ознайомилася з технікою роботи з документами, збором інформації, використанням робочого часу, з функціональними особливостями відділів та управлінь.

Отже, практика в Антимонопольному комітеті України допомогла збагатити свої теоретичні знання, застосувати уже існуючі на прктиці та отримати багаж різноманітних знань який допоможе в майбутній професійній діяльності.

Додаток А

Структура Антимонопольного комітету

*Джерело: Офіційний сайт АМКУ - www.amc.gov.ua