Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зміст.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
50.21 Кб
Скачать

9) 02.02.2015 Ми ходили на екскурсію в п’ятизірковий готель «Опера».

Бутік-готель "Опера" зручно розташований в самому серці Києва, на перетині ділової, культурної та історичної частин міста, неподалік від таких визначних пам'яток як Оперний театр, Софіївський та Володимирський собори. Від готелю рукою подати до основних ділових районів і посольств.

Існує 140 різних номерів, які стильно і затишно мебльовані. Готель "Опера" здивував нас дивовижною розкішшю і теплим комфортом. Тематичні номери-люкс були оформлені в стилі найвідоміших оперних добутків миру: Російською, Італійською, Французькою, Єгипетському, Американському, Марокканському і Японською. Кожен з них представляє багату культуру цих країн.

В цьому готелі існують спеціальні пропозиції , наприклад:

«Готель Опера запрошує Вас відвідати Київ та провести незабутні вихідні в серці України з романтичною вечерею, екскурсією і відвідуванням Київського Національного Оперного театру.

Програма туру (тільки на вихідні дні, з п'ятниці по неділю)

П'ятниця

• Прибуття в Київ

• Трансфер з аеропорту в готель

• Вільний час для прогулянки по місту

Субота

• Сніданок

• Півдня оглядової екскурсії по Києву

• Вечеря в ресторані Театро;

• Трансфер в Оперний театр

• Відвідування Оперного театру (19:00)

• Трансфер готель

Неділя

• Сніданок

• Вільний день з можливістю огляду визначних пам'яток міста

• Відвідування Оперного Театру (опціонально)

Понеділок

• Сніданок

• Трансфер в аеропорт

Ціна за 2 особи в номері 718 євро, включаючи всі перераховані вище послуги.

Чи наприклад, «Весільний пакет» :

Проживання в номері обраної категорії

Весільна фотосесія в готелі (фотограф замовляється молодятами додатково)

Можливість раннього заїзду та пізнього виїзду

Шампанське, а також свіжі фрукти або сирна тарілка в номер по прибуттю

Романтичне декорування номери

Романтичний сніданок в ресторані Teatro або в номері

Знижка 10% на меню Ala carte ресторану Teatro

Спеціальна знижка 30% на тайський масаж, а також знижка 10% на всі послуги салону Діва СПА

Трансфер в межах Києва

Вартість однієї ночі проживання в номері обраної категорії:

Стандарт: 430 євро; Покращений: 490 євро; Люкс: 670 євро; Представницький люкс: 910 євро.

Кожен з номерів готелю "Опера" в Києві виділяє бездоганний стиль і комфорт. Номери Люкс відрізняються розмірами і унікальним тематичним оформленням.

У класичних і стандартних номерах є все необхідне для комфортного проведення часу в Києві. Ці кімнати оформлені в теплих натуральних тонах і доповнені матеріалами з м'яко-медового дерева, а завдяки великим вікнам все залито приміщення природним світлом. У номерах все продумано до найменших деталей і зі смаком: високі стелі, елегантні лампи і світильники, прекрасна меблі і простора ванна кімната.

Додаткові переваги:

Безкоштовний доступ до високошвидкісного Інтернету

Міні-бар

Інтерактивне телебачення

Телефон з прямим набором

Кондиціонер

Цифровий сейф

Ванні кімнати обладнані підлогою з підігрівом, феном і збільшувальним дзеркалом

Номери категорії "Покращений" - більш просторі, ніж стандартні, і також оформлені в м'яких натуральних тонах з теплими медовими відтінками дерев'яних меблів. Елегантні лампи і світильники доповнюють великі вікна, які наповнюють кімнати природним світлом, а затишна зона відпочинку обставлена розкішними диваном та кріслами.

Додаткові переваги:

Безкоштовний високошвидкісний Інтернет

Міні-бар

Інтерактивне телебачення

Чай і каву в номері

Телефон прямого набору

Кондиціонер

Цифровий сейф

Ванна кімната обладнана підігрівом підлоги, феном і збільшувальним дзеркалом

Французький Люкс

Атмосфера романтичного французького провансу в просторому і світлому люксі, площею 48-квадратних метрів. Величезні вікна від підлоги до стелі, багато вільного простору і денного світла, меблі виготовлена з натурального бука - все це створить у вас відчуття повного комфорту і гармонії. Шпалери в стилі прованс, натуральні бавовняні тканини, узголів'я ліжка виготовлена з ротанга, розкішний різьблений шафа, елегантні ситцеві крісла і дивани завершують неповторний і затишний декор цього номера, створений в стилі простий і елегантною французької садиби.

Марокканської Люкс

Шматочок екзотики в готелі Опера - це Марокканський Люкс, площею 45-квадратних метрів, виконаний в північноафриканському стилі з відкритим плануванням, текстурними стінами рум'яно-персикових і цитрусових тонів. На їх фоні чудово виглядають скляні лампи, обтягнуті бахромою, меблі з натурального дерева багато інкрустована каменями і м'які шкіряні пуфи різної форми. Різьблені латунні вази, наповнені різнокольоровими пір'ям і сушеної травою, прикрашають вбудовані ніші. В одному з куточків кімнати розташований затишний лаунж зона, обрамлена декоративної кованої аркою, в ній - м'який затишний диван в оточенні оксамитових подушок - ідеальне місце для відпочинку і приємного читання.

Додаткові переваги номерів категорії "Люкс" :

Безкоштовний високошвидкісний Інтернет

Міні-бар

Інтерактивне телебачення з DVD/CD-програвачами

Телефон прямого набору

Кондиціонер

Цифровий сейф

Ванна кімната обладнана підігрівом підлоги, феном і збільшувальним дзеркалом

Відпочити від неспокійного темпу великого міста та поринути в атмосферу елегантності й розкоші гості можуть в одному з кращих ресторанів Києва - Teatro. Ресторан розділений на дві зони - основний зал і тераса, кожна з яких має свій окремий вхід для створення інтимної атмосфери. Вишукане меню складається з різноманітних страв середземноморської кухні. Завжди тільки свіжі інгредієнти і вишукана подача страв зроблять ваш вечір незабутнім, а багата колекція вин зі всього світу задовольнить смаки навіть найвибагливішого поціновувача. Ресторан працює 7 днів на тиждень з 6:30 до 23:00

Затишний і гостинний Lobby Lounge нагадує вітальню старовинного особняка і чудово підходить для неформальних зустрічей. Гості насолоджуються ідеально обсмаженою кавою, надзвичайними сортами чаю з усіх куточків світу, смачними кондитерськими виробами або неймовірними десертами затишно розташувавшись під розкішним скляним куполом, виконаному в класичному стилі. Протягом усього дня також подаються вишукані закуски та напої. Жива музика звучить кожні день з 19:00 до 23:00.

Також готель має Спа- салон.

Ми всі поринули в атмосферу багатства, розкоші і достатку. Всі працівники виглядають неймовірно дорого, відповідають цьому чудовому закладу.

10) 05.02.2015 ми відвідали чоторизірковий готель «Дніпро», який знаходиться у самому серці Києва.

Станції метро Майдан Незалежності та Хрещатик знаходяться в 200 м від готелю.

Оновлений в 2012 році номерний фонд готелю гідно прийняв футбольних вболівальників чемпіонату Євро 2012 з 75 країн світу, які тепер є постійними гостями нашого готелю. З готелю ви можете швидко дістатися в будь який виставковий центр Києва...

Готель Дніпро є членом Ділової Ради Всесвітньої Туристичної Організації (UNWTO), неодноразово визнавався як найкращий готель Києва та України.

186 комфортабельних номерів готелю обладнані кондиціонерами, супутниковим телебаченням, телефонами з міжнародним доступом, Wi-Fi мережею з покриттям по всій території готелю.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]