Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зміст.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
50.21 Кб
Скачать

7) У цей же день ми відвідали дитячий ресторан «Baby Rock», який знаходиться поряд з попереднім закладом на вул. Воздвиженській 10б.

Як тільки ми зайшли у ресторан – нам наказали зняти взуття, бо там повсюди килим. Зустріла нас весела та балакуча адміністратор, яка провела по всьому закладу та все детально розповіла.

Інтер'єр гастрокафе розроблений чудовим «Татом 4-х дітей і бренд-шефом ресторану - ДМИТРОМ БОРИСОВИМ.

Приміщення ресторану розділили на кілька зон:

«Кулінарна» - мініатюрна копія дорослої кухні, де кожен може відчути себе справжнім кухарем, навчитися створювати справжні ресторанні страви.

«Інтерактивна» - зона для спільної творчості та майстер-класів, а так само для інноваційних та інтерактивних ігор. Тут дитина насолодитися усіма благами сучасного світу технологій.

«Вокально-танцювальна» - в цій зоні дитина напригаєтся і натанцюється, заспіває в караоке і зіграє на рок інструментах.

У всіх зонах супроводжують дитину професійні аніматори, які допомагають дітям творити і створюють унікальну ігрову атмосферу. Атмосферу драйву, позитиву і справжнього Дитинства!

Ціни: мінімальний час проведення дитини в ресторані – 2 години – 249 грн Кожний наступний час по 100 грн.

Побувавши там ми усі знову опинились ,наче у дитинстві, коли нам було по 10 рочків. Чудові ведучі та чудова атмосфера забезпечить корисне проведення часу в цьому гастрокафе.

8) Далі за нашим маршрутом ми відвідали Салон – ресторан «Канапа» ,що на Подолі.

Ресторан-салон Олега Скрипки та Діми Борисова на Андріївському узвозі, в якому є можливість замовити страви української кухні, приготовані з дореволюційним рецептами, а також спробувати вино національних виробників.

Заклад ділиться на дві частини - галерейну і основну, в яких знаходяться шість залів ресторану. На другому поверсі працює відкрита тераса. В оформленні інтер'єру переважає дерево і живі рослини, зали обладнані масивними меблями в червоних тонах, антикварними столиками, а на стінах висять картини і килими з національними мотивами.

У меню ресторану «Канапа» зібрані дореволюційні рецепти української буржуазної кухні. В закладі представлено два меню, в одному з яких зібрані традиційні національні страви, а в іншому - сучасні інтерпретації популярних рецептів, засновані на технологіях молекулярної кухні. У приготуванні їжі тут використовуються тільки натуральні сезонні продукти з ферми, тому меню буде оновлюватися кілька разів на рік.

Відвідувачі мають можливість спробувати овочі, приготовані на вугіллі, печеного коропа, відбивні по-київські, печеня з фірмового кролика, печеня з топінамбура і пастернаку під томатним соусом, а також вареники з сезонними ягодами та інші авторські страви. Крім того, можна спробувати маленький або великий дегустаційний сет, вартість яких 598 і 998 грн. відповідно.

У ресторані «Канапа» проходять салонні вечори за участю Олега Скрипки.

Перші страви - від 49 грн.

Другі страви - від 59 грн.

Десерти - від 39 грн.

Напої - від 19 грн.

Нас дуже вразила атмосфера ресторану. Там дуже затишно та гарно. І так по – домашньому, неначе ,заходячи до ресторану, ти опиняєшся у хатині у бабусі, яка зараз тебе почастує смачними стравами.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]