Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ЗВІТ

.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
43.01 Кб
Скачать

Вступ

На сучасному етапі розвитку перукарського мистецтва та декоративної косметики, слід зазначити, що ця галузь в Україні дуже розвинена та має великі перспективи на сьогоднішній день. Вимоги до сучасного майстра-перукаря дуже високі, основні з них це знання, як теоретичні так і практичні, а також історія зачіски, яка тягнеться далеко до нашої ери і звідки можна черпати нові ідеї, стилі як в зачісках так і в одязі. А уміння гарно та впевнено спілкуватись дає великі перспективи, адже щира усмішка це шлях до успіху.

    

3

Основна частина

Я проходила практику в салоні краси « Шарм» , у ПП Антипенко з

13.01.14по7.03 2014 року.

 Керівник практики від факультету Погорецкая Лариса Вікторівна. 

Керівник практики від організації Антипенко Людмила Олександрівна, номер телефону 0979969312.

        Мета і завдання практики - придбання нових знань і професійного досвіду .   На період практики від керівника практики від факультету або кафедри було отримано наступне завдання :

I.Завдання з технології конструювання історичних зачісок. Відпрацювання декількох історичних зачісок різних зачісок різних епох.

ІІ.Завдання с сучасного дизайну технології зачісок.

1.Створення форми дизайну зачіски. 

2.Створення форми зачіски за допомогою фену.

3.Створення хвилястого об’єму:

- відпрацювати техніку виконання «горизонтальних хвиль» за допомогою пальців;

- відпрацювати «хвилю» від обличчя;

- відпрацювати діагональний напрямок «хвилі».

4.Створення «хвилі» за допомогою плойки та фену.

5.Створення хвилястого та гладкого об’єму за допомогою фену.

6.Накручювання волосся на бігуді.

7.Створення хвилястого та рельєфного об’єму за допомогою щипців.

8.Відпрацювання техніки плетіння джгутів та косичок.

9.Створення зачіски на основі петель та буклів.

4

Салон-перукарня, в якій я проходила практику, працює на ринку надання перукарських послуг з 2001р. Він розташований поблизу центра міста на

першому поверсі багатоповерхівки і має в своєму складі наступні приміщення:

  • вхід з тамбуром;

  • почекальня з гардеробом;

  • 2 робочі зали (перукарський та для манікюру і педикюру) ;

  • підсобне приміщення.

Тут працюють три майстра-перукаря і один майстер з манікюру та педикюру.

Салон "Шарм" - це сучасний центр краси, який пропонує широкий асортимент послуг для досягнення гармонії і красоти. Салон більше 8 років працює виключно на професійній косметики таких брендів як: Estel Professijnal, Lakme, Matrix, L'oreal Professional, завдяки чому майстри-перукарі створюють клієнтам не тільки прекрасні зачіски, але і підтримують їх волосся в здоровому стані. Окрім звичних салонних процедур - стрижок різних рівнів складнощів, укладок, фарбування, мелірування та колорування, перманенттної або хімічної завивки - в ​​салоні можна зробити кератинове випрямлення і насичення волосся, а також зануритися в чарівну атмосферу SPA для волосся. Майстри манікюру, педикюру та нарощування запропо-нують процедури по догляду за нігтями,кислотний педикюр, покриття нігтів гель-лаком в тому числі SPA процедури. Майстри-перукарі та майстри манікюру регулярно проходять семінари та тренінги. Накопичений досвід роботи дозволяє ефективно поєднувати традиційні методики та інноваційні досягнення в галузі краси.

За час роботи салон «Шарм», не тільки придбав постійних клієнтів, але і їх любов та довіру. Сьогодні відвідувачі обслуговуються тут цілими сім’ями, тому в салоні царить тепла, по-справжньому домашня атмосфера.

5

Використана література

При роботі основним джерелом демонстрацій прикладів різноманітних зачісок стала праця Ельфе Бильце „Ваш тип зачіски. Стрижка, стиль, догляд, колір", О. А. Панченко „Стрижка. Моделювання. Зачіска", в яких в простій та лаконічній формі викладаються основи перукарської майстерності. Були досліджені різноманітні статті з перукарської майстерності, догляду за волоссям, модним одягом, аксесуарам та прикрасам. Зокрема: „Косметичний ринок України", „Втомившись від жорстких ліній", „Дорога до екстремальної зачіски", „Зачіски літа 2012", „Вечірня зачіска " та ін. В якості джерельної бази були використані підшивки журналу «Дзеркало» за 2010-2013рр. Сучасні зачіски надзвичайно різноманітні та різнобарвні. Вибір варіантів та образів величезний.

6

Зміст

1. Вступ 3 стор.

2. Основна частина 4-5 стор.

3. Список джерел, які використовувалися 6 стор.

4. Додатки 7-19 стор.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]