Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Звіт(готовий)

.docx
Скачиваний:
25
Добавлен:
30.03.2016
Размер:
13.37 Кб
Скачать

Я, Сагун Володимир Олександрович, студент групи ТДН-43М,проходив практику у Тернівському Будинку Культури, а саме в Тернівському Народному Козачому хорі «Веснянка».

Тернівський Народний Козачий хор є самодіяльний, але попри цьому він звучить на належному рівні. Дуже добре підібраний репертуар і прекрасне його виконання - ще одна запорука успіху даного хору. В ньому співають люди різної вікової категорії, але всі вони мають велике бажання для досягнення успіхів у даній сфері.

Титанічну працю виконує і маестро цього хору професор Омелян Артемович Шпачинський, який знаходиться з цим колективом велику частину свого життя. Разом з цим хором здобув багато перемог, вкладаючи в цю справу велике терпіння, витримку і високий професіоналізм.

Омелян Артемович застосовує індивідуальний підхід до кожного з учасників хору. Також мені дуже сподобався репертуар даного хору, адже в ньому є як і твори веселого, козацького змісту, так і душевна лірика про рідний дім, батьків. В хорі панує атмосфера взаєморозуміння і злагоди. Репетиції завжди проходять цікаво.

Мені подобається співати в даному хорі, оскільки я залишився співати в ньому ще з минулорічної практики. Професіоналізм маестро та велике бажання учасників хору є невід’ємною частиною успіху даного колективу. І якщо хор і надалі буде працювати в даному ритмі, то будуть все нові й нові перемоги.

Під час практики в хорі я побачив гармонічне поєднання атмосфери, високого професіоналізму та великого бажання до співу.

Мені сподобалася манера виконання хору веселих та козацьких пісень, і для себе я зрозумів, з яким запалом і бажанням треба виконувати такі твори.

В наш час мало колективів, які повністю базуються на професіоналізмі, взаєморозумінні, жагою до своєї справи. Але Тернівський Народний Козачий хор залишається на належному рівні, і я думаю, що цей колектив досягне ще великих успіхів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]