Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Finansoviy_menedjment / Discipline_mag_pr / Ypravlinnya_fin_ruz.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
268.8 Кб
Скачать

Частина 3 — максимальна оцінка 5 балів.

5 балів — Студент дає обґрунтовані та теоретично правильні викладення щодо формування критеріїв прийняття управлінських рішень. Усі рекомендації містять обґрунтування економічного ефекту їх застосування. При захисті роботи дає усі необхідні пояснення та вірні відповіді на поставлені питання.

3 балів — Студент наводить теоретично правильні викладення критеріїв прийняття управлінських рішень та дає для більшості з них належне обґрунтування. Допускається наявність спірних рекомендацій, за умови, що студент належним чином їх аргументує у тексті роботи та/або при захисті. При захисті роботи дає усі необхідні пояснення та вірні відповіді на поставлені питання.

0 балів — Студент не розкриває питання, заявлені для даної частини завдання, та/або у роботі відсутнє обґрунтування сформульованих пропозицій або ж у них містяться суттєві помилки. Відповідь є повністю ідентичною тексту підручника чи конспекту або повністю ідентичною відповіді іншого студента на це ж саме питання. У випадку, коли студент при захисті індивідуального завдання не може дати відповіді (пояснення) щодо більшості питань відносно змісту даної частини.

2.6. Система поточного і підсумкового контролю якості знань студентів з дисциплін

2.6.1. Порядок поточного контролю та критерії оцінювання знань студентів з дисципліни

Об’єктом поточного контролю знань студентів є – контроль систематичності та якості опрацювання навчального матеріалу з тем курсу протягом навчального семестру та проміжний зріз знань у формі контрольної роботи, що виконується в аудиторний час під контролем викладача. Поточний контроль окрім обов‘язкових та вибіркових форм самостійної роботи студента передбачає проведення аудиторного контролю у формі написання модулю:

  • для студентів очної форми навчання – підсумковий модульний контроль з оцінкою в 40 балів, що складається з 1-го теоретичного питання, 2 тестових завдань та 1-ї задачі (завдання аналогічні тим, що включаються до екзаменаційного білету, — нижче див. варіант білету); окремою формою аудиторного поточного контролю засвоєння знань студентом є особистий захист індивідуального завдання;

  • для студентів заочної форми навчання – аудиторний контроль здійснюється у формі захисту контрольної роботи; інших форм поточного контролю не передбачено (див. карту самостійної роботи);

  • для студентів вечірньої форми навчання – оцінювання середнього балу за роботу на семінарських заняттях (шкалу див. нижче) та модульна контрольна робота на 5 балів, що складається з 1-го теоретичного питання та 1-ї задачі (завдання аналогічні тим, що включаються до екзаменаційного білету, — нижче див. варіант білету). Окремою формою аудиторного поточного контролю засвоєння знань студентом є особистий захист індивідуального завдання.

Порядок оцінювання середньої успішності студентів вечірньої форми навчання

Оцінка поточної успішності здійснюється за 5 бальною шкалою із наступним її врахування при підсумковому контролі. Розрахунок балів здійснюється на основі середньої успішності по позитивним оцінкам, отриманим протягом семестру, без врахування оцінок за модульний контроль та підготовки актуалізованої фінансової ситуації (середня арифметична проста). Середня оцінка зменшується на 0,5 за кожну отриману незадовільну оцінку та / або пропуск семінарського заняття незалежно від причини.

Формування загальної оцінки за результатами поточного контролю знань студентів. Для формування загальної оцінки за результатами поточного контролю студентів складаються результати оцінювання усіх виконаних студентом завдань з обов’язкової та вибіркової самостійної роботи (див. Карту самостійної роботи).

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr