Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KURSOVA_rob.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
444.42 Кб
Скачать

Висновки

Стосовно підприємства “Продекологія” варто відмітити, те що апарат управління функціонує добре, робота з рекламою проходить по графіку, інколи можливі простої за нестачею інформації стосовно підприємств клієнтів. Підприємство володіє значним інтелектуальним потенціалом, має дружні, тісні стосунки з партнерами, оснащене сучасними інформаційними засобами діяльності і управління, облік і управління діяльністю здійснюються при допомозі комп'ютерної мережі.

Перспектива у підприємства непогана і аналізуючи діяльність підприємства можна сказати, що керівництво працює над вдосконаленням технології виробництва, дбає про людей, тому що покращує: полегшує роботу працівників вводячи нову техніку і технологію, добивається росту продуктивності праці та підвищення заробітної плати. У зв’язку з введенням в дію нового обладнання підприємство має можливість нарощувати об’єм виробництва.

Однако бувають моменти коли підприємство втрачає частину прибутку. Це спричинено коливанням попиту на міжнародному ринку. Ці втрати не є досить суттєвими тому як вже говорилось підприємство отримує невелику частку чистого прибутку, але є прибутковим.

Матриця SWOT-аналізу дозволила зробити висновок, що повинен проводиться економний інжиніринг, а устаткування для збагачення повинне виготовлятися серійно. Воно має бути апробоване, мати певні технічні параметри і відповідати кращим світовим показникам ціна/якість, яке інститути могли б спокійно закладати в свої проекти.

Унікальні наукові винаходи у поєднанні з орієнтацією на провідні світові конструкторські рішення та технології, тісна співпраця з науково-дослідними інститутами дозволяють підприємству конкурувати зі світовими лідерами в галузі магнітної сепарації. Підприємcтвом отримано 48 патентів на винаходи та корисні моделі в Україні, Росії та Польщі. Магнітні сепаратори, призначені для харчової промисловості, мають сертифікати відповідності. На фірмі впроваджується система менеджменту якості ISO 9001:2000.

Зміни в ринковій ситуації вимагають також використання сучасних технологій в усіх напрямках робити підприємства. Мають вживатися всі можливі заходи для скорочення витрат підприємства на транспортування, зберігання та реалізацію товарів.

Чітко спланована та організована рекламна компанія дозволить донести інформацію про торгівельні заклади підприємства та про різноманітні акції, що в них проводяться до більш широких мас населення, що дозволить збільшити відвідуваність та наростити обсяги товарообігу.

Крім того додаткові заходи щодо стимулювання збуту спрямовані як на малих партнерів так і на великих повинні дозволити збільшити обсяги товарообігу на підприємстві. Потрібно використовувати, як цінові методи стимулювання так і не цінові, що дозволить отримати підприємству переваги на ринку в важкій конкурентній боротьбі.

Враховуючи вище зазначене та при активному провадженні інновацій та сучасних маркетингових технологій ПП «Продекологія» зможе значно покращити показники своєї роботи, що дозволить в свою чергу стабілізувати економічну ситуацію в регіонах та замежами України та пришвидшити розвиток перспективи щодо євроінтеграційних процесів та досягнення високих показників провідних країн світу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]