Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KURSOVA_rob.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
444.42 Кб
Скачать

Розділ 2. Аналіз маркетингової діяльності на підприємстві «Продекологія» та шляхи її покращення

    1. Загальна характеристика підприємства «Продекологія»

Мале приватне підприємство науково-виробнича фірма “Продекологія” (МПП НВФ “Продекологія”) заснована в липні 1993 року в м.Рівному.

За час свого існування фірма стала лідером у країнах СНД та Східної Європи в галузі проектування та виготовлення магнітних сепараторів і металодетекторів. Магнітні сепаратори підсвітного типу використовуються для витягання металевих включень з глини. Різні конструкції магнітних сепараторів стержневого типу використовують для витягання феропримісей з керамічних та глиняних суспензій на підприємствах керамічної промисловості.

Металодетектори призначені для находження чорних та кольорових металів з метою захисту та контролю обладнання від поломок. Магнітний інерційно-гравітаційно фільтруючий освітлювач-брудник призначений для очищення води в системах водо-, теплозабезпечення та технологічних потреб. Для підприємств -виробників сухих будівельних сумішей спеціалістами фірми розроблені нові ротаційні магнітні сепаратори з ручним, механічним та автоматичним очищенням, які призначені для високоефективної магнітної сепарації тоненько подрібнених когезивних (здатних до склеювання, комкування) матеріалів, таких як: вапно, гіпс, крейда, глина та т. п. 

Продукція фірми поставляється у 19 країн світу, на підприємства 58-ми спеціалізованих галузей і підгалузей промисловості для:

  • збагачення рудних та нерудних матеріалів;

  • сепарації шлаків металургійного виробництва, відходів алмазного виробництва та побутових відходів;

  • запобігання попадання в організм металевих домішок разом з продуктами харчування;

  • захисту технологічного обладнання від поломок;

  • підвищення білизни фарфорових виробів;

  • підвищення якості шин, ДСП, цементу, вогнетривких матеріалів, скла;

  • очистки технічної води.

Станом на 2011 рік підприємством отримано 69 патентів на винаходи та корисні моделі в Україні, Росії, Білорусії та Польщі.

Продукція:

  • магнітні сепаратори;

  • металодетектори;

  • магнітні освітлювачі-грязьовики.

Підприємство має право на комерційну таємницю - відомості, які не є державною таємницею, пов'язаними з виробництвом, технологічною інформацією, фінансів і іншою діяльністю підприємства, розкриття (передача, відтік), може заподіяти шкоду його інтересам. Склад і об'єм відомостей, які складають комерційну таємницю, порядок їх захисту керівником Підприємства відповідно до діючому законодавством

Мале приватне підприємство - науково-виробнича фірма "Продекология" керується законами України "Про підприємництво", "Про підприємства в Україні", Ухвалою Ради Міністрів УРСР від 22 1990г вересня. № 278 "Про заходи створення і розлиття малих підприємств", чинним законодавством і даним Статутом.

Засновником підприємства "Продекология" є Лозін Андрій Афонійович.

НВФ “Продекологія” має свою філію. У Росії вона представлена формою ТОВ “Русьсепаратор” (Ульянівська обл.).

ПМП НВФ “Продекологія”

33024, м. Рiвне, вул. Млинівська, 32

т./ф. (0362) 25-60-54, 62-20-31

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]