Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RI робоча програма (авторизована).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
373.76 Кб
Скачать

Вимоги до написання курсової роботи.

Обсяг: 24 стор. комп’ютерного набору.

Шрифт: Times New Roman, №14.

Інтервал: 1,5.

Формат паперу: А-4. Поля: зверху і знизу – 2,5 см., зліва – 3 см., справа – 1 см.

Кількість знаків: 43 200 одиниць.

В колонтитулах: назва роботи, автор, рік, знак © і № стор.

Структура: Робота поділяється на розділи у відповідності з її смисловими блоками, методами розкриття теми та композиційною логікою форми. На титульній сторінці – назва ВНЗу, тема роботи, ПІБ автора, ф-тет, курс, група, відділення, № залікової книжки, адреса. На 1 стор. – тема і план роботи. У відповідних місцях роботи подаються номери і заголовки розділів та список літератури. В кінці роботи: підпис і дата.

Зміст: Важливо описати сутність проблеми, проаналізувати її аспекти та шляхи розв’язання. Використовувати навчальний матеріал відповідних базових і прикладних дисциплін. Аналізувати і прогнозувати ситуацію в Україні. Розкрити нове бачення проблеми та висловити власну точку зору. Посилатися на факти і приклади з літератури, ЗМІ та особистого досвіду. Здійснювати спеціальні дослідження. Використовувати методи екстраполяції та побудови власних моделей. Застосовувати таблиці, схеми, графіки, діаграми тощо. Не рекомендується зловживати обсягами цитатних масивів. Цитування без посилання на автора переслідується законом. Прикінцеві висновки та узагальнення обов’язкові. Тотожність змісту курсової та контрольної роботи заборонена.

Мова: Українська.

Критерії оцінки знань

Знання, виявлені студентами під час іспит з курсу „РЕКОРДИНГОВА ІНДУСТРІЯ", оцінюються таким чином.

"Відмінно" студент одержує, якщо в своїй відповіді він виявив всебічні систематизовані, глибокі знання з курсу в обсязі програмного матеріалу, здатність правильно виконувати завдання, передбаченні програмою, знання основної і додаткової літератури, рекомендованої кафедрою, а також продемонстрував здатність до самостійного аналізу і творчого розв'язання поставлених завдань. Така оцінка виставляється за всі правильно виконані практичні завдання і припускає 80% правильних відповідей на тестові запитання.

"Добре" студент одержує, якщо при виконанні завдань він виявив знання програмного матеріалу в повному обсязі, засвоїв основну літературу, рекомендовану кафедрою, виконав завдання, в тому числі практичні, на рівні дескриптивного відтворення. Така оцінка виставляється за правильне виконання переважної більшості завдань і припускає понад 70% правильних відповідей на тестові завдання.

На "задовільно" оцінюється відповідь студента, в якій він виявив знання основного програмного матеріалу в обсязі, необхідному для подальшого навчання і роботи, продемонстрував здатність до виконання завдань, передбачених програмою, на рівні репродуктивного відтворення. Така оцінка виставляється студенту, який правильно відповів більш як на половину тестових завдань і володіє необхідним резервом знань для усунення допущених помилок під керівництвом викладача.

Оцінкою "незадовільно" оцінюється відповідь, у якій студент виявив серйозні прогалини в знанні основного матеріалу, допустив принципові помилки при виконанні завдань, продемонструвавши рівень, нижчий від репродуктивного відтворення. Такий рівень виявляє непідготовленість студента до самостійної професійної діяльності.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]