Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичні вказівки до виконання Курсової Роботи...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
1.45 Mб
Скачать

1.2. Зміст курсової роботи

Курсова робота складається з:

  • титульного листа,

  • завдання на курсову роботу,

  • реферату,

  • змісту,

  • вступу,

  • основної частини;

  • висновків,

  • додатків,

  • переліку посилань.

Реферат призначений для ознайомлення з курсовою роботою. На початку слід указати обсяг курсової роботи, кількість розділів, таблиць, кількість джерел згідно з переліком посилань. Текст реферату включає дані про об’єкт планування, мету роботи, її результати. Він закінчується ключовими словами (до 5 слів). Реферат повинен уміститися на одній сторінці.

Зміст включає назви всіх розділів і підрозділів роботи з нумерацією сторінок, із яких починається відповідний розділ (підрозділ).

У вступі обґрунтуйте значення планування інвестиційної діяльності підприємства, сформулюйте завдання роботи, дайте коротку характеристику підприємства, на базі даних якого виконується курсова робота. Його обсяг становить до двох сторінок.

Основна частина містить результати аналізу господарської діяльності, які дозволяють обґрунтувати ділову стратегію підприємства та якісні й кількісні її показники; розрахунок капітальних інвестицій за різними варіантами плану; розрахунок обсягів збільшення доходів або скорочення витрат (залежно від того, яка стратегія буде обґрунтована Вами); розрахунок внутрішніх і зовнішніх джерел фінансування капітальних інвестицій; бюджет інвестиційної програми по кварталах і в цілому на рік.

У висновках подається оцінка одержаних результатів.

В додатках наведіть звітність, на базі якої виконана курсова робота.

Перелік посилань дається в порядку послідовності їх використання. Відомості про посилання наводяться згідно з діючими вимогами бібліографічного опису документа.

Текст на аркуші паперу розміщуйте, дотримуючись таких розмірів: від краю: ліворуч, знизу й згори – не менше 20 мм; праворуч – 10 мм.

Нумерація сторінок курсової роботи повинна бути послідовною з першої до останньої сторінки. Першою сторінкою є титульний лист. Номери сторінок проставляйте арабськими цифрами в правому верхньому куті без крапки.

Таблиці розміщуйте після першого звернення до них по тексту. При переносі таблиці заголовок не повторюється, при цьому графи нумерують; нумерація повторюється на наступній сторінці і над нею розміщують слова «Продовження (або закінчення) таблиці» із зазначенням номера.

Таблиці нумеруйте в межах розділу арабськими цифрами, наприклад:

Таблиця 3.1

Бюджет інвестиційної програми на перший квартал

Формули. В експлікації значення символів та числових коефіцієнтів розкриваються безпосередньо під формулою в тій послідовності, в якій вони подані у формулі. Перший рядок починається за слова «де» без двокрапки.

Формули, на які є посилання, повинні нумеруватися в межах розділу. Номер формули розміщується в діжках на правому полі.

1.3. Порядок оцінки рівня виконання курсової роботи

На оцінку «відмінно» заслуговує робота, яка:

  • виконана самостійно;

  • відповідає вимогам, передбаченим п. 1.2 методичних вказівок;

  • виконана з дотриманням графіка, встановленого викладачем;

  • включає два варіанти бюджету: сталий та оптимістичний чи песимістичний.

Оцінка «відмінно» конвертується у 70 балів за 100-бальною шкалою.

Оцінку «добре» (50 балів) Ви отримаєте за курсову роботу, яка відповідає першим трьом вищенаведеним вимогам, одначе обмежується одним варіантом бюджету.

Якщо ж робота протягом семестру не контролювалося викладачем, то вважається виконаною не самостійно і заслуговує на оцінку «задовільно» (30 балів)за умови, що в процесі захисту курсової роботи студент виявив розуміння її цілей і змісту.