Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Грачов.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
1.29 Mб
Скачать

Висновки

У першому розділі було розглянуте питання про всі відомості про поняття Microsoft Excel. Система Excel (розглядається російськомовний варіант), яка є складовою частиною популярного пакета Microsoft Office, надає користувачу розвинені можливості для роботи з табличною інформацією (причому, таблиці розглядаються у дуже загальному розумінні). Ці можливості включають:

  • розвинені засоби для підготовки, оформлення, збереження та захисту даних;

  • потужний та зручний апарат для виконання різноманітних обчислень;

  • розвинені засоби для аналізу даних у вигляді графіків та діаграм;

застосування до табличних даних дій, традиційних для баз даних;

  • підтримка головних форматів “справжніх баз даних” і не тільки баз даних (“імпорт” та “експорт” даних);

  • наявність спеціалізованих “розв'язників задач”;

  • потужні засоби для програмування та створення макросів.

Excel виступає не тільки як дуже потужна та зручна самостійна система, але і як засіб, що доповнює та розширює можливості інших, більш спеціалізованих систем (програми-бухгалтерії, прикладні програми, які працюють з базами даних, текстові редактори та інші).

Для запуску Excel можна використовувати будь-яку з традиційних для середовища Windows можливостей:

  • клацнути на панелі задач Windows кнопку «Пуск», потім перейти до підменю «Програми» та вибрати у ньому рядок «Microsoft Excel»;

  • (двічі) клацнути на ярлику — «Microsoft Excel», що звичайно розташований на робочому столі Windows;

  • обрати файл документа або шаблона Excel, використовуючи кнопку «Пуск» та підменю «Документи». Це призведе до запуску Excel та завантаженню у робоче вікно обраного документа.

Вийти з Excel можна традиційними для середовища Windows способами:

  • використовуючи кнопку — «Закрить»;

  • використовуючи меню «Файл» та команду «Виход»;

  • використовуючи сполучення клавіш <Alt+F4>.

На мою думку основна складність в вивчені даної інформації полягає у великому об’ємі матеріалу і великої кількості характеристик.

У другому розділі було розглянуте питання про всі відомості друку.

Друк – це спосіб перенесення зображень та тексту зі спеціальних друкарських форм на будь яку поверхню. Здійснюється при контакті друкарської форми з задруковуваною поверхнею за рахунок перенесення барвника (фарби) з першої на другу. Застосовується як для тиражування, так і для отримання одиничних художніх творів.

Поліграфія пройшла тривалий і складний шлях розвитку. Уже в 16 ст. поліграфія набула характеру розвиненої мануфактури. В 19 ст. з винаходом друкарської машини в поліграфії відбувається промислова революція, що ознаменована створенням поліграфічного машинобудування. У середині 20 ст. у ході науково-технічної революції поліграфія розвивається за наступними напрямками:

• перехід до електронних способів виготовлення друкарських форм для всіх способів друку (використання комп'ютера для кольороподілу та фотонабору),

• широке застосування рольового офсетного друку на високошвидкісних машинах,

• створення автоматичних потокових ліній в оздоблювальних цехах,

• комплексна механізація й автоматизація всього виробництва,

• використання локальних та глобальних комп'ютерних мереж для передачі даних.

На мою думку основна складність в вивчені даної інформації полягає у великому об’ємі матеріалу і великої кількості характеристик про види друку.

У третьому розділі було розглянуті відомості письмових звернень громадян.

Статтею 40 «Права, свободи та обов'язки людини і громадянина» Конституції України визначено, що усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Питання звернення громадян до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів врегульовано Законом України «Про звернення громадян» .

У четвертому розділі було розглянемо техніку безпеки Основні вимоги до користувачів ПК з охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки.