Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
shpori_z_FO.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.09.2019
Размер:
548.35 Кб
Скачать

74 Звіт про власний капітал

Звіт про власний капітал відображає зміни та рух капіталу банку протягом звітного періоду. Даний звіт входить до складу річної фінансової звітності банку, проміжна звітність не формується.

Звіт про власний капітал банки почали формувати із веденням в дію "Закону про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", яким передбачена дана форма фінансової звітності. Мета звіту показати користувачам звітності всі зміни в обсягах, складі та структурі капіталу банку, що відбулися протягом звітного періоду. Звіт про власний капітал банку включає такі статті

75 Консолідація, подання та оприлюднення фінансової звітності

У випадку наявності розгалуженої мережі філій, а також дочірніх установ, комерційні банки - юридичні особи формують консолідовану (зведену) фінансову звітність в цілому по банку.

Консолідовані фінансова звітність - це фінансова звітність, що відображає фінансовий стан, результати діяльності та рух грошових коштів банку - юридичної особи та його дочірніх установ як єдиної економічної одиниці. Консолідована фінансова звітність містить показники фінансової звітності материнського банку та всіх дочірніх установ і представництв. Материнський банк складає консолідовану фінансову звітність згідно з даними, отриманими від учасників консолідації. Дочірні установи несуть відповідальність за достовірність та повноту даних, які надані материнському банку.

Консолідована фінансова звітність складається з урахуванням фінансової звітності дочірніх установ банку, представництв з використанням єдиної облікової політики для подібних операцій. Якщо при складанні консолідованої фінансової звітності неможливо застосувати єдину облікову політику, то про це зазначається в примітках до даної звітності

80

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]