Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TEKhNOLOGIYa.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.09.2019
Размер:
1.63 Mб
Скачать

4.Вимоги до матеріалів

Для виготовлення сучасних листівок використовується не тільки картон, як це було раніше, але і безліч інших матеріалів. Все частіше застосовуються дизайнерські матеріали, такі як фольга, калька, тонована і тиснена папір. Однак основну родзинку сучасної листівці надає лакування, бронзування, тиснення та інші методи "прикраси". Завдяки професійно складеним, добре продуманим комбінаціям всіляких методів фахівці створюють справжні шедеври видавничого мистецтва.

Можна виготовити і новорічну листівку. Основою для неї стане все та ж фотобумаге, але тут краще зупинитися на її матовою разновидности. Приклеюють на заготівлю можна все, що душі завгодно - папір, тканина, бісер, в'язані елементи: Основні правила тут такі:

* Тканина для аплікації потрібно вибирати щільну не осипаються, найкраще драп.

* Якщо ви хочете прикрасити листівку бісером - беріть самий дрібний, він набагато міцніше приклеїтися до папері.

* Деталі надійніше всього прикріплювати до заготівлі суперклеем.

* Перед початком роботи зробіть ескіз листівки та виріжте з паперу лекала деталей.

* Будьте обережні з клеєм - якщо він потрапить на лицьову сторону листівки, вона буде виглядати неестетично.

* Не перевантажуйте листівку деталями - пам'ятайте, що ви робите НЕ бутерброд, а вітальну картку. До того ж налепленние один на одного елементи навряд чи будуть міцно триматися.

Дуже добре виглядають листівки, при виготовленні яких поєднуються два описаних нами способу, тобто на надруковану картинку прикріплюються якісь деталі. Наприклад, якщо на вашій картці намальований ведмедик, то можна зв'язати йому мініатюрні шапочку та шарфик і приклеїти їх до листівці - це пожвавить зображення і ще більше підкреслить його оригінальність.

Іі. Технічна пропорція

1.Аналіз моделей аналогів

Є насправді різні типи листівки можна використовувати для просування бізнесу. Приголомшливі сільській місцевості. Картинка коштує тисячі слів. З гарними краєвидами надрукований у ваші карти, ви можете спонукати людей взяти хоча дивитися на неї і подивитися, що ви будете спілкуватися з ними. При правильній зображення і фотографії, люди будуть заохочуватися для поїздки в місця, які ви просувати. Зробіть свій дизайн та фотографії більш особистим, щоб люди відчували себе вимушеними, щоб відвідати місце. Ви також можете написати особисте повідомлення, у ваших карт, таким чином люди будуть почувати себе більш заманив до вашої карті.

- Вітальна листівка. Коли люди посилають вітальні листівки, вони зазвичай пишуть слова на них. Якщо ви будете створювати листівки повідомлення для просування вашого турагентства, краще включити красиві пейзажі на них. Ви також можете помістити фотографії спеціальних заходів та фестивалів в місця, які ви заохочувати або підтримувати для своїх клієнтів. Це дозволить не тільки заохочувати людей, щоб перевірити свій бізнес і місце, а й створити поінформованість про справи, що відбуваються в тих місцях, ви рекламуєте.

- Історичні карти. Один відмінний спосіб привернути увагу словами. Чому б не поставити історичні дані у ваші карти, щоб інформувати і згадати старі добрі часи. Всі місця мають багату історію. Помістіть їх в свої карти, і люди, безумовно, буде рекомендовано зателефонувати вам і дізнатися про місце. Ви також можете перерахувати віхи певних місцях, які ваші цільові клієнти будуть заохочуватися, щоб відвідати. Не забудьте поставити фотографію місця з заголовком. Це, безсумнівно, мотивувати людей, щоб перевірити місце.

- Твори мистецтва, картини та ескізи. Вони все роблять гарні листівки. Ви можете особливість відомих картин Подорожі та мистецтва, щоб заманити людей у ​​відвідуванні місць, представлених у свої карти. Наприклад, ви можете помістити картини на Ейфелеву вежу, якщо ви схваливши Парижі чи єгипетських пірамід сприяти місце.

Ви можете бути художнім і творчим у вашій листівки друку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]