Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TEKhNOLOGIYa.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.09.2019
Размер:
1.63 Mб
Скачать

2.Призначення листівки

На сьогоднішній день, листівки - це один з кращих способів виразити свою повагу і увагу родичам, друзям, колегам або партнерам по бізнесу.

Саме листівка є невід'ємним складовим елементом подарунка. Як правило, людина, отримуючи презент, мимоволі починає шукати очима листівку, щоб зрозуміти від кого подарунок і почитати побажання собі. Таким чином, при складанні подарунка ви можете випадково забути про цукерки, квіти, подарунковій упаковці, але не про листівку.Незважаючи на те, що це за листівка: вітальна, ділова або жартівлива, вона повинна бути якісною, красивою і доставляти виключно позитивні емоції. Вона повинна піднімати настрій і нести в собі частинку людського тепла. У залежності від призначення листівки змінюються вимоги до тексту, а також зовнішнім виглядом. Наприклад, якщо це листівки вітальна листівка до особистого або календарному свята, то вона, безумовно, повинна бути яскравою і містити в собі вітальний або жартівливий текст. Що ж стосується ділових бізнес-листівок, то бажано, щоб тут була дотримана елегантна стриманість. Тобто, листівка повинна повною мірою відповідати події, мати строгий зовнішній вигляд і недовгу напис. В даний час досить часто на замовлення компаній друкарні розробляють універсальні листівки, виконані в корпоративному стилі. Всередині такої листівки може перебувати вставка з кальки з побажаннями та привітаннями. Сьогодні, бізнес-листівки є своєрідним елементом ділової культури. Вони допомагають налагодити дружні відносини з партнерами по бізнесу, привітати співробітників і відновити сприятливу атмосферу і гармонію в офісі. Незважаючи на конкурента у вигляді електронної віртуальної листівки, яка до того ж може бути ще й анімаційної, поліграфічна листівка займає пріоритетне становище в сучасному житті. Листівка, як і раніше, служить символом ввічливості і щирості, вона сприяє спілкуванню, прояву симпатії, підтримці родинних і дружніх відносин між людьми з усього світу.

3.Вибір конструкції

. Стандартні листівки стандартне привітання карта надрукована на високоякісному папері (наприклад, листівки), і є прямокутною і склав з картинки або декоративний мотив на передній панелі. Усередині надрукованій повідомлення відповідні нагоди, разом з порожнім простором для відправника, щоб додати підпис або рукописні повідомлення. Відповідний конверт продається з картою. Деякі конверти і листівки особливість фантазії матеріалів, таких як сусальне золото, стрічок або блиск.

Фотолистівки В останні роки, вітальні листівки набули широкої популярності і бувають двох основних типів. Перший тип фото вкласти картки, в яких отвір було скорочено в центрі. Ваше фото слайди в так само, як кадр. Другий тип друкуються фото карти, в яких малюнок в поєднанні з художніми роботами і друкованих, як правило, на високоякісних цифрових преси, безпосередньо на лицьовій стороні картки. Обидва типу є найбільш популярними для відправки поздоровлення зі святами, такі як Різдво, Ханука і для душі дитини.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]