Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МР курсовой.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
517.63 Кб
Скачать

4. КритерІї оціНювання курсової роботи

Робота оцінюється за чотирибальною системою на «відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно».

Оцінка «відмінно» виставляється за роботу, в якій творчо викладена тема, дана критична оцінка основних проблем, розглянуті різні способи і варіанти їх вирішення, використана комп’ютерна техніка і практичні рекомендації. Курсова робота повинна бути бездоганно оформлена стосовно тексту, таблиць, ілюстрацій, а також демонстраційного матеріалу. Доповідь студента при захисті роботи повинна бути логічною, грамотною, аргументованою, у відповідності з темою роботи. На всі запитання необхідно дати чіткі, повні відповіді.

Оцінка «добре» виставляється, якщо в курсовій роботі повністю розкрито зміст теми, наведено практичні рекомендації, які заслуговують на увагу, однак неповно висвітлено яке-небудь із питань або окремі положення роботи носять описовий характер. При цьому студент добре знає проблему і вільно розбирається в теоретичних і практичних питаннях теми. Оцінка може бути занижена за наявності недоліків в оформленні тексту, таблиць, ілюстрацій, а також при нечітких і невпевнених відповідях на окремі запитання.

На «задовільно» оцінюється робота, в якій, в основному, розкрита сутність теми, але в роботі наявні суттєві зауваження, помилки в тексті і оформленні таблиць та ілюстрацій, безсистемність роботи, неточне викладення окремих розділів і питань, нечіткі формулювання окремих положень, недостатня кількість розрахунків, висновки та пропозиції автора роботи потребують корегування, відповіді на питання неповні і невпевнені.

«Незадовільна» оцінка ставиться, якщо робота має суттєві помилки у викладенні тексту, питання роботи не розкриті, відсутні пропозиції, є суттєві зауваження з оформлення тексту, таблиць, ілюстрацій, а також наявні неправильні відповіді на запитання.

6. Список літератури

  1. Методичні вказівки до виконання курсових і дипломних проектів «Правила оформлення текстової і графічної документації» для студентів ІV і V курсів спеціальностей 091804 – «Технологія і дизайн тканин і трикотажу», 091803 – «Прядіння натуральних і хімічних волокон» / Прохорова І.А., Рязанова О.Ю., Домбровський А.Г., Закора О.В. – Херсон, ХНТУ, 2006. – 15 с.

  2. Хлопкоткачество: Справочник, 2-е изд., перераб. и доп. / Букаев П.Т., Оников Э.А., Мальков Л.А. и др. Под ред. П.Т. Букаева. – М.: Легпромбытиздат, 1987. – 576 с.

  3. Гордеев В.А., Волков П.В. Ткачество: Учебник для вузов. – 4-е изд., перераб. и доп. – М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1984. – 488 с.

  4. Чугин В.В., Кахраманова Л.Ф., Недовизий М.Н. Технология ткацкого производства: Учебник для студентов технологических специальностей высших учебных заведений всех форм обучения. Херсон, изд-во государственного технического университета, 2003. – 317 с.