Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
DP_magistra.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
638.98 Кб
Скачать

5.10. Ілюстративний матеріал для захисту

До захисту студент готує ілюстративний матеріал, який повинен містити: титульний аркуш (Додаток М); зміст роботи в тому вигляді, в якому він представлений в роботі; мету, завдання, об’єкт та предмет дослідження, характеристику використаних наукових методів, інформаційної бази та структури роботи; таблиці, графіки, рисунки, які висвітлюють результати дослідження; висновки і пропозиції. Кількість сторінок або слайдів – не менше 10, вони мають бути переглянуті і підписані керівником роботи.

6. Отримання відгуку, рецензії і допуск до захисту дипломної роботи

Згідно з календарним планом виконання дипломної роботи студент зобов’язаний подавати матеріали керівникові на перевірку частинами у встановлені терміни (Додаток Д). В разі невиконання студентом календарного графіка виконання дипломної роботи кафедра за поданням керівника має право звернутися до ректора з пропозицією відрахувати студента з магістратури як такого, що не виконує навчальний план.

Після усунення зауважень керівника студент завершує оформлення роботи і подає її керівникові для перевірки і підготовки відгуку на неї. Термін перевірки складає до 10 днів, починаючи з дня отримання роботи. Якщо робота повертається на доопрацювання, студент повинен ознайомитися з недоліками (зафіксованими керівником письмово) та усунути їх. Якщо робота, на думку керівника, готова до захисту перед Державною екзаменаційною комісією, відповідна рекомендація дається ним у кінці відгуку з виставленням оцінки, на яку заслуговує робота за чотирибальною системою. У випадках негативного висновку щодо допуску на захист це питання виноситься на розгляд засідання кафедри за участю керівника. Форма відгуку подається у Додатку Н.

Після отримання відгуку керівника дипломна робота направляється кафедрою на рецензування. Склад рецензентів затверджується протоколом засідання кафедри маркетингу; рецензентами виступають професори та доценти кафедри, до сфери наукових інтересів яких може бути віднесена тема дипломної роботи магістра.

В рецензії обов’язково зазначається актуальність обраної теми дослідження та відповідність змісту роботи обраній темі, надається оцінка якості та достовірності проведених досліджень, новизни роботи та її практичної цінності, висвітлюються позитивні сторони роботи та її недоліки. В кінці робиться загальний висновок, де матеріал дипломної роботи оцінюється за чотирибальною системою і формулюється думка рецензента про можливість допуску дипломної роботи до захисту перед Державною екзаменаційною комісією. Форма рецензії подається в Додатку П.

Рецензія на дипломну роботу подається на кафедру за п’ять днів до дати захисту. Дипломник зобов’язаний уважно вивчити зауваження, що вказані в рецензії, і підготувати відповіді. Після отримання рецензії внесення змін до дипломної роботи не допускається.

Дипломна робота магістра, підписана автором і керівником, з письмовим відгуком наукового керівника і рецензією подається завідувачу випускаючої кафедри маркетингу.

Завідувач кафедри вирішує питання про допуск студента до захисту, роблячи відповідний запис на титульному аркуші дипломної роботи магістра. У разі невідповідності дипломної роботи вимогам даних методичних рекомендацій завідувач кафедри може не допустити студента до захисту; відповідне рішення має бути затверджене на засіданні кафедри.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]